April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۱۱۲۶۶
۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۳
0
پول‌نیوز - معاون سازمان محیط زیست ضمن ابراز نگرانی از افزایش شاخص آلاینده ازن در تهران تاکید کرد: علل افزایش و راهکارهای کنترل ازن باید در دستور کار دستگاه‌های متولی از جمله وزارت بهداشت قرار گیرد.

مسعود تجریشی محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست در سی و هشتمین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا که امروز با حضور دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری تهران، پلیس، شرکت کنترل کیفیت هوا، وزارت کشور، وزارت بهداشت و … برگزار شد، گفت: امسال از اردیبهشت، تعدادی از روزها به دلیل افزایش شاخص آلاینده ازن هوای تهران ناسالم شد.

وی ادامه داد: با اینکه هوای تهران تمیز به نظر می‌رسد و آسمان آبی است اما شاخص آلاینده ازن به طور وحشتناکی بالا رفته است. بطوریکه دو روز پیش شاخص ازن در تهران به بیش از ۱۳۰ رسید.

معاون سازمان محیط زیست با تاکید بر ضرورت بررسی علل افزایش غلظت ازن در تهران گفت: باید دستگاه‌های متولی از جمله وزارت بهداشت در این حوزه ورود کنند و راه‌های کنترل آلاینده ازن مورد بررسی قرار گیرد. همچنین باید هشدارها و توصیه‌های لازم به مردم ارائه شود تا آسیب‌های ناشی از ازن به حداقل برسد.

تجریشی با اشاره به اینکه در برخی از روزها غلظت ازن از ساعت ۱۱ صبح تا هفت بعدازظهر، بالا است، گفت: حتماً باید بررسی علل افزایش شاخص ازن و راهکارهای کنترلی آن در تهران در دستور کار قرار گیرد. همچنین باید بررسی شود که در سایر شهرها غلظت ازن به چه شکلی است.

معاون سازمان محیط زیست در بخشی از این جلسه با اشاره به وضعیت نامناسب پسماند در کشور گفت: قرار شده ۸۰۰ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه و بودجه برای مدیریت پسماند اختصاص داده شود.

برچسب ها: ازن ، تهران ، محیط زیست
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: