April 2024 23 / سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۱۳۳۳۳
۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۲
0
یک متخصص تغذیه معتقد است، مصرف ترکیب ماست و خیار می‌تواند منجر به کاهش وزن افراد شود.

پول‌نیوز - دکتر هادی عبدالله زاد، با اشاره به افزایش مصرف ماست و خیار در روزهای گرم تابستان گفت: ماست و خیار به تنهایی نمی‌تواند وعده غذایی محسوب شود و برای استفاده به عنوان یک وعده غذایی حتماً باید همراه با گروه غلات از جمله نان صرف شود.

وی با اشاره به مزایای فراوان این ترکیب گفت: ماست منبع خوبی از پروتئین، کلسیم، ویتامین B12 و ویتامین B2 است.

وی با بیان اینکه بسیاری ماست‌های موجود در بازار پروبیوتیک هستند، گفت: مصرف این ماست‌ها موجب ازدیاد میکروب‌های مفید روده و مهار میکروب‌های مضر دستگاه گوارش می‌شود، بنابراین مصرف این نوع ماست‌ها تأثیر مثبتی در بهبود عملکرد دستگاه گوارش خواهد داشت.

عبدالله زاد مصرف ماست و خیار را عامل مؤثری در کاهش وزن افراد دانست و افزود: تحقیقات نشان داده مصرف مناسب لبنیات می‌تواند موجب کاهش وزن افراد شود. از طرفی خیار نیز حاوی مقادیر زیادی فیبر و آب است که با مصرف آن حجم زیادی از فضای معده اشغال شده و احساس سیری ایجاد می‌کند، اما کالری به بدن اضافه نمی‌شود، بنابراین مصرف ترکیب این دو می‌تواند منجر به کاهش وزن افراد شود.

وی افزود: همچنین فیبر بالای موجود در خیار از یبوست پیشگیری کرده و موجب می‌شود عمل دفع به راحتی انجام شود.

وی تصریح کرد: با توجه فیبر بالای خیار و کالری کم آن، مصرف این میوه برای افراد دیابتی و مبتلا به کبد چرب نیز توصیه می‌شود، به شرط آنکه ماست مورد استفاده در کنار آن کم چرب باشد.

عبدالله زاد با اشاره به پتاسیم و منیزیم موجود در خیار مصرف آن را برای پیشگیری از فشار خون بسیار مناسب دانست وافزود: مصرف ماست همراه خیار می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی نیز مؤثر باشد.

این متخصص تغذیه در خصوص مصرف ماست و خیار در بیمارانی که داروی "وارفارین" مصرف می‌کنند هشدار داد و افزود: این دسته افراد برای استفاده از ترکیب ماست وخیار حتماً باید از خیار پوست کنده استفاده کنند، چرا که در پوست خیار مقدار زیادی ویتامین K وجود دارد که برای بیمارانی که این دارو را مصرف می‌کنند مضر بوده و می‌تواند منجر به ایجاد لخته خون در رگ‌های آنها شود.

 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: