April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۱۷۶۱۶
۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۰
0
در حال حاضر تولید بنزین از 59 میلیون لیتر به 112 میلیون لیتر در روز رسیده است که نشان از افزایش حدود دو برابری در تولید این فرآورده دارد.

پول نیوز - معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی بخشی از موفقیت افزایش ظرفیت تولید بنزین کشور را مرهون تعالی و شناخت دقیق ظرفیت ها در این شرکت دانست.

 

به گزارش پول نیوز به نقل از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، مهندس علیرضا صادق آبادی در جلسه عمومی ارائه گزارش از دستاوردهای تدوین سند مدیریت استراتژیک و تعالی سازمانی گفت: در حال حاضر تولید بنزین از 59 میلیون لیتر به 112 میلیون لیتر در روز رسیده است که نشان از افزایش حدود دو برابری در تولید این فرآورده دارد.

 

تولید بنزین به 112 میلیون لیتر در روز رسید

 

وی افزود: فعالیت های تیم تعالی که با تزریق کمترین منابع مالی(400 میلیون دلار) ما را از نقطعه تدافعی به این مرحله رسانده، در این موفقیت تاثیرگذار بوده است.

 

معاون وزیر نفت با بیان اینکه همیشه برای بهتر شدن، فرصت هست، افزود: با تزریق منابع مالی کمتر از 400 میلیون دلار توانسته ایم به این جهش بزرگ دست یابیم.

 

به گفته وی کمتر بنگاه اقتصادی و شرکت نفتی بزرگ وجود دارد که بتواند ظرف مدت 2 سال به این حجم از رشد دست یابد.

 

وی در بخش افزایش کیفیت سوخت نیز افزود: پروژه های بسیاری از جمله در پالایشگاه های تبریز و بندرعباس اجرا شده است و امیدواریم تا پایان امسال در پالایشگاه اصفهان نیز به سرانجام برسد.

 

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با اشاره به اینکه فضای کسب و کار در دنیا با سرعت بسیار بالایی در حال تغییر است، گفت: این تغییرات فرصت ها و تهدیدهایی را ایجاد می کند که شناسایی دقیق آنها غیرممکن است؛ برآیند این تغییرات به ما نشان می دهد که تنها راه حفظ مسیر رشد شرکت یا حتی حفظ وضعیت کنونی، هوشمندی است و هوشمندی یعنی در لحظه بهترین تصمیم گرفته شود.

 

وی با بیان اینکه برای اتخاذ بهترین تصمیم، ابتدا باید ظرفیت های درون مجموعه و شرکت شناسایی شود، گفت: شناسایی این ظرفیت ها به ما کمک می کند تا با کمترین هزینه، به نتایج مطلوبی دست یابیم.

 

مهندس صادق آبادی با بیان اینکه تعالی و شناخت دقیق ظرفیت ها چقدر می تواند در سازمان ها رشد ایجاد کند، گفت: به عنوان مثال می توان ادعا کرد که شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی شاید یکی از بهترین شرکت هایی است که به تعهداتش درباره هدفمندی یارانه ها، مالیات و سایر ذینفعان بیرونی شرکت عمل کرده است.

 

در ادامه مهندس ناصر بابایی معاون مديرعامل با مرور روند توليد و مصرف انرژي در جهان، به بيان نقش كليدي و تأثيرگذار اين شركت در اقتصاد و توسعه كشور پرداختند و برضرورت استمرار و تلاش بيش از پيش در اين مسير تأكيد کردند.

 

دبیر تعالی و مدیر مهندسی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش نیز هدف از برگزاری این جلسه را به اشتراک گذاری مجموعه ای از اقداماتی که در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی در قالب تعالی سازمانی شکل گرفته است، عنوان کرد.

 

وحید عبدا... زاده با بیان اینکه از یک سال و نیم پیش در حوزه تعالی سازمانی کار را آغاز کرده ایم، گفت: در اولین قدم تعالی سازمانی به این نتیجه رسیده ایم که موضوع مدیریت استراتژیک را در شرکت طراحی و با مشارکت همه کارکنان پیاده سازی کنیم.

 

وی در ادامه به نقش مؤثر حمايت‌هاي حداكثري مديريت ارشد سازمان، همراهي تيم راهبري و مشاركت تيم اجرايي در دست‌يابي به نتايج حاصله و پيشبرد اهداف آتي شركت تأكيد و به بیان گزارش مختصری از اقدامات شرکت ملی پالایش و پخش در حوزه ی تعالی سازمانی پرداخت.

 

جلسه عمومی ارائه گزارش از دستاوردهای تدوین سند مدیریت استراتژیک و تعالی سازمانی، روز چهارشنبه (3 مهر ماه 98) با حضور مهندس ناصر بابایی معاون مدیرعامل، مهندس علیرضا لاجوردی معاون اجرایی مدیرعامل، مدیران و روسای ستاد، شرکت های تابعه، شرکت های پالایشی و سایر شرکت های اصلی صنعت نفت در محل ساختمان غدیر شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی برگزار شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: