April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۱۸۶۳۰
۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۸
0
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در گزارشی اعلام کرد روزانه حدود ۴۰۰ میلیارد دلار مواد غذایی پیش از این که به فروشگاه‌ها برسند، از بین می‌رود.

پول نیوز - فائو در گزارشی با استناد به آمار سال ۲۰۱۶ اعلام کرد سالانه حدود ۱۴ درصد از کل مواد غذایی تولید شده از بین می‌رود. نگهداری در محیط خنک و زیرساخت به کاهش ضررها کمک خواهد کرد اما برای مقابله با این مشکل، به اطلاعات مفصل درباره زنجیره تامین نیاز است.

از بین رفتن مواد غذایی به دلیل سهمی که در افزایش گازهای گلخانه‌ای دارد و با توجه به این که بیش از ۸۲۰ میلیون نفر در جهان هر روز گرسنگی می‌کشند، مورد توجه فزاینده‌ای قرار گرفته است. سران جهان وعده داده‌اند تلاش کنند اتلاف مواد غذایی در سطح فروشگاهها و مصرف را تا سال ۲۰۳۰ نصف کرده و میزان ضرر در تولید مواد غذایی را کم کنند. شرکتها نیز تلاش می‌کنند کارآمدی را در صنعت غذایی بهبود ببخشند.

چو دانگ یو، مدیرکل فائو در این گزارش اظهار کرد: از بین رفتن مواد غذایی فشار غیرضروری بر محیط زیست و منابع طبیعی که برای تولید مورد استفاده قرار گرفته‌اند، وارد می‌کند و به معنای آن است که منابع آبی و خاکی هدر رفته‌اند و آلودگی و گازهای گلخانه‌ای بدون هیچ هدفی ایجاد شده‌اند.

طبق گزارش فائو، مصرف کنندگان نیز میزان زیادی مواد غذایی اسراف می‌کنند. حداکثر ۳۷ درصد از محصولات دامی و یک پنجم از میوه ها و صیفی‌جات بعد از خریداری شدن از بین می‌روند. کشورهای ثروتمند سطح بالاتری از اسراف را به دلیل عمر مفید محدود یا برنامه ریزی ضعیف مصرف دارند در حالی که کشورهای فقیر معمولا با مشکلات جوی و زیربنایی دست و پنجه نرم می‌کنند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، در گزارش فائو آمده است کاهش اتلاف مواد غذایی یک چالش است زیرا به اطلاعات بیشتر برای در پیش گرفتن یک اقدام موثر نیاز است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: