مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان خبر داد؛
کد خبر: ۳۲۱۷۷۹
۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۲
0
پول نیوز - ارسلان قاسمی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید کمبودی در عرضه محصولات شیلاتی برای شب یلدا و ایام پایانی سال نداریم.

ضعف نظارت در قیمت ماهی

به گزارش پول نیوز، مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه ماهی شب یلدا وجود ندارد، اظهار کرد: با توجه به شرایط مساعد تولید محصولات شیلاتی کمبودی در عرضه ماهی شب یلدا و ایام پایانی سال وجود ندارد که از این حیث قیمت دست‌خوش تغییر و تحولاتی در بازار قرار گیرد.

مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان با انتقاد از افزایش قیمت ماهی در آستانه شب یلدا افزود: با توجه به ازدیاد تقاضا قیمت ماهی در خورده فروشی‌ها با نوساناتی رو به رو شده در حالی که هیچ اتفاق خاصی در بازار عمده فروشی رخ نداده است.

وی سودجویی عوامل واسطه و سیستم دلال بازی را عامل اصلی گرانی قیمت ماهی در بازار برشمرد و گفت: با توجه به سودجویی عوامل واسطه و دلال در بازار فاصله در برخی مواقع قیمت از مزرعه تا سفره به صد در صد می‌رسد که این امر سودی برای تولید کننده ندارد در حالی که عموم افراد تصور می‌کنند تولید کنندگان قیمت ماهی را افزایش داده‌اند.

این مقام مسئول با بیان اینکه سیستم فاسد اقتصاد بر نوسان قیمت ماهی در ایام پر تقاضا بی تاثیر نیست، بیان کرد: با توجه به ثبات قیمت خرید از تولید کننده و عدم کمبود در عرضه قیمت ماهی نباید در بازار خورده فروشی افزایش می‌یافت که متاسفانه با اوج گیری تقلاضا برای شب یلدا در سایه نبود نظارت دستگاه‌های مسئول قیمت با جهش چند برابری در بازار رو به رو می‌شود.

قاسمی ادامه داد: باوجود آنکه دستگاه‌های مسئول اعم از سازمان شیلات، سازمان دامپزشکی و حمایت از تولید کننده و مصرف کننده به وظایف خود عمل نمی‌کنند از این رو عوامل واسطه با سودجویی از شرایط بازار اقدام به گران فروشی می‌کنند.

عرضه مستقیم ماهی یکی از راهکار‌های کنترل قیمت در بازار

مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان عرضه مستقیم ماهی از سوی تولید کنندگان، فروش به روش‌های نوین و اعمال نظارت دقیق دستگاه‌های نظارتی بر بازار را تنها راهکار جلوگیری از سودجویی دلالان و کنترل قیمت در بازار برشمرد.

قاسمی در پایان با انتقاد از این مسئله که اختلاف قیمت قزل‌آلا از مزرعه تا بازار به ۶۰ تا ۷۰ درصد می‌رسد، گفت: در شرایط فعلی به سبب آشفتگی وضعیت بازار نمی‌توان قیمت مصوبی را اعلام کرد، اما از مسئولات ذی‌ربط انتظار می‌رود که با اعمال نظارت دقیق در ایام پر تقاضا از اختلاف قیمت از مزرعه تا بازار جلوگیری کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: