April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۳۸۷۲
۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۲
0
پول نیوز - درحالی‌که سوئیس میزبان پنجاهمین گردهمایی سالانه مجمع جهانی اقتصاد در «داووس» است، این کشور با اعمال نرخ بهره منفی بر حساب‌های بانکی، اکنون بسیاری از افراد ثروتمند اقدام به خارج کردن پول‌های خود از بانک‌های این کشور کرده‌اند.

خروج سرمایه‌‌ها از بانک‌های سوئیس رقم خورد

 

به گزارش پول نیوز به نقل از سی ان‌ان، بانک‌ها برای نگاه داشتن پول مردم هستند اما اکنون صاحبان حساب‌های کلان در بانک‌های سوئیس به دنبال محل‌های جایگزین امن دیگری برای نگهداری از پولهای خود هستند.

نرخ بهره منفی در سوئیس از سال ۲۰۱۵میلادی رواج یافت چرا که بانک‌های این کشور در پرداخت رهن و وام با مشکل مواجه شدند، در نتیجه مبادرت به اعمال پرداخت هزینه اضافی به صاحبان سپرده‌های کلان کردند.

بنابراین گزارش یکی از کارشناسان اقتصادی در شرکت مشاوره‌ای «ولرشاف‌اند پارتنرم»(Wellershoff & Partners) زوریخ سوئیس گفت بیشتر صاحبان حساب‌های کلان در بانک‌های این کشور به فکر خارج کردن پول و سپردن آن در مکانی دیگر هستند.

«نورمن ویلامین» (Norman Villamin) یکی از مسئولان بانک «یو.بی.اس» (UBS) سوئیس دراین باره گفت که شماری از صاحبان حساب‌های بانکی اقدام به خروج پول‌های نقد از بانک‌های سوئیس و سپردن آن در «گاو صندوق»‌های خصوصی کرده‌اند.

این گزارش می‌افزاید، بانک‌های سوئیس اغلب به دلیل نگهداری پول، بعنوان یک منبع درآمد، از صاحبان حساب‌های هزینه دریافت می‌کنند.

بنابراین گزارش، «کِرِدیت سوئیس» (Credit Suisse) نرخ بهره منفی ۰.۷۵ (هفتاد و پنج صدم) درصدی را برای صاحبان حساب بانکی در سوئیس اعلام کرد، بدین معنی که چنانچه فردی در بانک‌های سوئیس به مدت یکسال مبلغ سه میلیون فرانک معادل سه میلیون و ۱۰۰هزار دلار به حساب بسپارد، در سررسید سال باید مبلغ هفت هزار و ۵۰۰ فرانک سوئیس یا هفت هزار و ۷۵۰ دلار امریکا به بانک پرداخت کند.

بانک این میزان نرخ منفی بهره را برای حساب‌های از دو میلیون فرانک به بالا تعیین کرد.

سی‌ان‌ان در ادامه گزارش داد: هم اکنون خروج پول از بانک‌های سوئیس به دلیل نقدینگی بالای صاحبان حساب‌ها با مشکل مواجه بوده و صاحب حساب برای خارج کردن پول می‌بایست به همراه یک گاوصندوق و بیمه نامه به بانک مراجعه کنند، اکنون اسکناس‌های یکهزار فرانکی سوئیس نسبت به سایر اسکناس‌های رایج در این کشور مورد توجه چنین صاحبان حساب هایی قرار گرفته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: