April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۵۸۶۹
۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۶
0
تعدادی زیادی اردک چینی قرار است برای مقابله با گروه های بزرگ ملخ که محصولات کشاورزی را نابود می کنند و امنیت غذایی را به مخاطره می اندازند به پاکستان اعزام شوند.

اعزام اردک های چینی به پاکستان برای مقابله با ملخ ها

 

به گزارش پول نیوز، تعداد زیادی اردک چینی قرار است برای مقابله با گروه های بزرگ ملخ که محصولات کشاورزی را نابود می کنند و امنیت غذایی را به مخاطره می اندازند به پاکستان اعزام شوند.

به گفته لو لیژی محقق ارشد آکادمی علوم کشاورزی ژجیانگ که به صورت مشترک با یکی از دانشگاه های پاکستان مسئول این پروژه است، حداقل 100 هزار اردک قرار است در نیمه نخست امسال برای مقابله با گسترش ملخ های صحرایی به پاکستان فرستاده شوند. این اردک ها «سلاح هایی بیولوژیک: هستند و می توانند قوی تر از آفت کش ها عمل کنند.

لو با اشاره به نتایج آزمایشات صورت گرفته روی توانایی های جستجو و شکار اردک ها افزود، هر یک از این اردک ها قادر به خوردن روزانه 22 ملخ است.

دسته های بزرگ ملخ های بیابانی در حال گسترش در کشورهای شرق آفریقا و جنوب آسیاست و تاکنون ده ها هکتار از مزارع کشاورزی را نابود کرده اند. آفت طاعون، در کنار بارش های غیرفصلی و کشت دانه های کم کیفیت به محصولات کشاورزی در مناطق مختلف پاکستان لطمه زده و اقتصاد شکننده این کشور را با مشکلات بیشتری مواجه ساخته است.

چین که دارای مرز زمینی مشترک با هند و پاکستان است ناگزیر به کمک به کشورهای همسایه برای مقابله با آفت ملخ های صحرایی است. اما در عین حال چین دارای مرزی طبیعی یعنی کوه های هیمالایا است که این کشور را از شبه قاره هند و فلات تبت جدا می کند.

این هفته گروهی از کارشناسان کشاورزی چینی برای کمک به کنترل شیوع ملخ ها به پاکستان سفر کردند. پاکستان همچنین در اقدامی دیگر از شهروندانش خواسته تا از ملخ ها برای مصرف خوراکی استفاده کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: