April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۷۴۹۶
۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸
0
به نظر می‌رسد که شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا نیز تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس کرونا به طور موقت فعالیت و خط تولید خود را متوقف کند.

به گزارش پول نیوز، بر اساس خبری که در رویترز به نقل از یک منبع آگاه منتشر شده است، به نظر می‌رسد شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا نیز قصد دارد به منظور جلوگیری از گسترش ویروس خطرناک و مرگبار کرونا فعالیت و خط تولید هواپیماهای جدید خود را متوقف کند.

با اینکه سخنگوی بوئینگ از اظهار نظر در این خصوص به گزارشگر رویترز خودداری کرده اما گفته می شود این شرکت آمریکایی هنوز در مورد مدت زمان و تاریخ توقف تولید هواپیماهای جدید در کارخانه های خود تصمیم نهایی نگرفته است.

شرکت بوئینگ که یکی از بزرگترین رقبای رقیب اروپایی خود ایرباس به شمار می‌رود، در یکی دو سال گذشته تحت تاثیر سقوط مرگبار دو فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس که منجر به زمین گیر شدن و لغو مجوز پروازهای این هواپیما شد، به شدت با بحرانهای مالی و مشکلات متعددی مواجه شد.


این خبر در حالی منتشر شده است که ایرباس اوایل هفته جاری تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس کرونا در اروپا، از توقف فعالیت کارخانه‌های خود در فرانسه و اسپانیا به مدت چهار روز خبر داده بود.

بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه هوانوردی برآورد و اعلام کرده اند که گسترش ویروس کرونا و تبعات منفی ناشی از انتشار آن با توجه به شرایط بحرانی شرکت بوئینگ قابلیت از پا انداختن آن را داراست و می تواند آن را درگیر مشکلات و دردسرهای جدیدی در تولید، سفارش، تحویل و سودآوری کند.

بعد از آنکه دو فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس به فاصله کمتر از شش ماه در سال گذشته سقوط کردند و بالغ بر ۳۰۰ نفر از مسافران و خدمه پروازی آن جان باختند، تمامی ایرلاینهای فعال در سراسر جهان پرواز این مدل از هواپیما را در خطوط پروازی خود ممنوع و متوقف اعلام کردند تا نتایج سازمان هوانوردی فدرال آمریکا با همکاری سایر موسسات و نهادهای مربوطه در خصوص نقص نرم‌افزاری و سایر مشکلات مربوط به ایمنی آن معلوم و مشخص شود.

هم اکنون نزدیک به یک سال است که این نوع از هواپیما در سراسر جهان زمین‌گیر شده و مجوز پروازی برای آن صادر نشده است و این نوع از هواپیمای مسافربری در بسیاری از فرودگاههای جهان بی استفاده و بلاتکلیف مانده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: