April 2024 23 / سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۷۷۰۵
۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
0
معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌نقل جاده‌ای گفت: بر اثر وقوع سیل در مناطق جنوبی کشور ۶۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده است.

خسارت ۶۰۰ میلیارد تومانی به راه ها بر اثر وقوع سیل

 

به گزارش پول نیوز، رضا اکبری درباره آخرین وضعیت مردم سیل‌زده گفت: طبق آخرین آمار‌ها در استان هرمزگان روز گذشته ۳۵ راه روستایی مسدود بود که امروز به ۱۷ راه روستایی رسیده است و با همکاری اکیپ‌های راهداری توانستیم راه‌های روستایی مسدود شده را کاهش دهیم.

او ادامه داد: در این ۱۷ راه روستایی ۷۸ روستا قرار دارد که بیشترین آن مربوط به بندر جاسک و بشاگرد و بخش مرکزی بوده است.

معاون راهداری سازمان راهداری اظهار کرد: امکان بازگشایی این ۱۷ راه روستایی به دلیل جاری بودن آب و لجنی بودن برخی از مسیر‌ها از طریق ماشین آلات نبوده است بنابراین به محض فروکش کردن آب امکان بازگشایی این راه‌های مسدود شده هم وجود خواهد داشت.

اکبری توضیح داد: احتمال می‌رود به زودی میزان جریان آب کاهش یابد و بتوانیم این راه‌های روستایی مسدود شده را باز کنیم.

معاون راهداری با اشاره به اینکه امروز اخطاریه‌ای از سازمان هواشناسی در رابطه با ورود سامانه بارشی جدید به کشور صادر شده است، گفت: طبق این اطلاعیه سامانه بارش شدید همراه با رعد و برق در استان‌های کردستان، کرمانشاه، شمال فارس و کرمان وجود خواهد داشت و سامانه بارشی هم در استان‌های آذربایجان غربی، اصفهان و مرکزی تا روز شنبه ادامه خواهد داشت و همچنین استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، شمال فارس و خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری شاهد بیشترین حجم بارش باران خواهد بود البته در استان چهارمحال و بختیاری خوزستان و لرستان اعلام شده که میزان بارش باران ۴۰ تا ۸۰ میلی متر خواهد بود.

او افزود: همین موضوع زمینه‌ساز سیل در این مناطق خواهد بود و سازمان راهداری اخطاریه را به تمامی استان‌ها ابلاغ کرده و با توجه به این که در اطلاعیه‌های قبلی حداکثر میزان باران را ۳۰ تا ۴۰ میلیمتر اعلام کرده بودند، اما در این مناطق میزان بارش بیش از ۴۰ میلیمتر بود بنابراین احتمال می‌رود در سامانه بارشی جدید شاهد بارش تا ۱۴۰ میلیون هم باشیم.

اکبری بیان کرد: احتمال وقوع سیل در استان‌های کرمان، لرستان و خوزستان وجود دارد و به همین دلیل اکیپ‌های راهداری در این مناطق آماده خواهند بود.

معاون سازمان راهداری اظهار کرد: در جنوب کرمان هم تنها دو راه فرعی مسدود مانده و ما توانستیم تمامی راه‌های روستایی را باز کنیم البته این دو راه فرعی مسدود شده به دلیل آنکه جریان آب همچنان وجود دارد مسدود است، اما قابلیت تردد توسط مردمان محلی در این مناطق وجود دارد.

او با اشاره به اینکه محموله لوله خریداری شده امروز به جنوب کرمان می‌رسد، گفت: به محض رسیدن محوله لوله کار لوله‌گذاری را آغاز می‌کنیم و امکان تردد راحت خواهد شد.

اکبری توضیح داد: در ایرانشهر هم راه روستایی مسدود شده است و به ۱۲۳ راه رسیده که قرار است به ۵۰ روستا کاهش یابد.

او ادامه داد: با توجه به اینکه دراین ۵۰ مسیر رودخانه قرار دارد بنابراین امکان بازگشایی مسیر بدوت فروکش کردن آب وجود ندارد.

معاون راهداری تاکید کرد: در ایرانشهر و جنوب سیستان و بلوچستان دیروز ۳۵۰ روستایی مسدود بود که امروز به ۱۳۷ راه روستایی رسیده و طبق قولی که مسئولان راهداری این مناطق به ما داده‌اند قرار است راه روستایی مسدود شده به ۷۰ روستا برسد.

اکبری توضیح داد: میزان خسارتی که به مناطق سیل‌زده شده است ۶۰۰ میلیارد تومان بوده که تا پایان فروردین همزمان با پرداخت هزینه‌ها از سوی سازمان برنامه و بودجه کار بازسازی مسیر‌ها را انجام می‌دهیم.

اکبری ادامه داد: ۱۵۰ اکیپ بازسازی در مناطق سیل زده از جمله جنوب کرمان، ایرانشهر و هرمزگان قرار دارند و ۱۴۶ پروژه ویژه راهداری فعال در کشور وجود دارد، ۷۰۰ کارگاه فعال و یا در حال آماده‌سازی هستند که در مجموعه ۱۰۰۰ کارگاه و اکیپ راهداری در کشور هم اکنون مشغول فعالیت هستند.

اکبری افزود: بلافاصله بعد از وقوع سیل طراحی پل کهنوج به سمت بندر عباس را به شرکت مشاور ابلاغ کردیم، همچنین در ایرانشهر هم طبق دستوری که ارائه شده کار طراحی پل را به شرکت مشاور ارائه کرده‌ایم. بنابراین برخی از نقاط کار بازسازی‌شان آغاز شده و برخی از نقاط هم بعد از فروکش کردن آب و پرداخت هزینه‌ها کار بازسازی‌شان آغاز می‌شود.

معاون راهداری درباره مسدود شدن برخی از محور‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا هم گفت: تنها مسیر خلخال به اسالم توسط دادستانی مسدود شده و با توجه به آن که این مسیر توریستی بوده و در آن رستوران‌های بسیار زیادی قرار داشته‌اند برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا این محور مسدود شده، اما راهداری هیچ محوری را مسدود نکرده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: