April 2024 18 / پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۷۸۷۳
۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۹
0
عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس راهکار بازگشت تولید به جایگاه اصلی خود در کشور را همدلی و انسجام تمام بخش‌های کشور اعم از مردم، روسای سه قوه و حاکمیت فارغ از مباحث سیاسی دانست و گفت: انسجام قوا و نقش کلیدی قوه قضاییه در تحقق امنیت تولیدکنندگان بسیار تاثیرگذار است.

در شرایط کنونی تولید کنندگان احساس امنیت نمی کنند

به گزارش پول نیوز؛ شمس‌الله شریعت‌نژاد در توضیح راهکارهای کارآمدسازی نظام تولید و توزیع کالا با هدف تحقق جهش تولید در کشور، گفت: متاسفانه تولید کننده در کشور امنیت ندارد لذا در این شرایط رشد و جهش تولید معنا پیدا نمی‌کند. بنابراین زیرساخت‌های تولید باید اصلاح و تکمیل شود.

نماینده مردم رامسر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دلالی به مراتب درآمد بالاتر با ریسک کمتری پیدا کرده است، افزود: با وجود قاچاق فراوان و واسطه گری برای تولید، جایگاه تولید کنندگان بسیار پایین است لذا ابتدا باید این موانع برداشته شود.

وی با اشاره به اینکه مشکل کمبود یا خلاء قانون برای کارآمدسازی نظام تولید و توزیع کالا وجود ندارد، تصریح کرد: در صورتی که دولت و قوه قضاییه خلاء احساس می‌کنند باید به مجلس پیشنهاد دهند. متاسفانه در کشور ما همه دنبال تامین درآمد راحت و بدون زحمت هستند و کار و تلاش ارزشی ندارد. متولیان باید تلاش کنند تا تولید به جایگاه واقعی خود برسد.

شریعت‌نژاد تاکید کرد: تمام بخش‌های کشور اعم از مردم، روسای سه قوه و حاکمیت فارغ از مباحث سیاسی، قدرت و جریانی برای رسیدن تولید به جایگاه واقعی خود نقش دارند. همه باید به این امر اعتقاد و باور داشته باشند تا صدای تولید کننده به گوش همگان برسد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه تولید کنندگان نمی‌توانند برای ماه ها و سال های آینده خود برنامه‌ریزی کنند زیرا وضعیت پیش‌رو قابل پیش‌بینی نیست، گفت: قوای سه گانه باید امنیت لازم را برای تولیدکنندگان و سرمایه گذاران برقرار کند. قوه قضاییه نقش اساسی و کلیدی در تحقق امنیت برای تولیدکنندگان و سرمایه گذاران دارد. مجلس هم موظف به نظارت است اما اهرم های نظارتی جز تذکر، سوال، استیضاح و تحقیق و تفحص در اختیار ندارد.

 

بیشتر بخوانید:

 

وی معتقد است: مجموعه نظام باید اراده کند تا تولید در کشور قداست لازم را پیدا کند. در شرایط کنونی تولید کنندگان احساس امنیت نمی کنند.

عضو کمیسیون آب، منابع طبیعی و کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استفاده از تجربه گذشتگان لازم است، گفت: تولیدکننده توانایی عرضه کالای خود را ندارد، وجود افراد متخلف در این میان نیز شرایط فعالیت را برای آنها سخت کرده است بنابراین باید شرایط برای تولید تسهیل شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: