کد خبر: ۳۲۸۸۹۶
۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۰
0
جزیره هندورابی در کیش با توجه به اقدامات پیشگیرانه،جزیره ای پاک و فاقد عاری از بیماری کووید ۱۹ است.
به گزارش پول نیوز، امیر ترکاشوند مدیر جزایر اقماری منطقه آزاد کیش علت پاکی جزیره هندورابی را اقدامات پیشگیرانه و مقابله با این بیماری، توزیع بسته‌های محلول ضدعفونی‌کننده دست و سطوح، ماسک، دستکش، بروشورهای اطلاع‌رسانی و همچنین غربالگری ساکنین ایت جزیره ذکر کرد.

ترکاشوند خاطرنشان کرد: برای حفظ ثبات و امنیت اجتماعی با جدیت تمام از ورود افرادی که به هر دلیلی از جزیره هندورابی خارج شده بودند و احتمال دارد ناقل این بیماری باشند در این مدت جلوگیری شد ه است.

وی ضدعفونی تمامی معابر و اماکن عمومی و اعمال محدودیت ورود گردشگر از تمامی مبادی ورودی براساس ضوابط حاکم بر جزیره از اقدامات انجام شده در این جزیره ذکر کرد.

جزیره هندورابی، بین دو جزیره کیش و لاوان قرار گرفته. فاصله این جزیره تا کیش ۲۳ کیلومتر تا بندرعباس ۳۲۵ کیلومتر و تا بندر لنگه ۱۳۳ کیلومتر است.

در برخی اسناد قدیمی از این جزیره با عنوان ابرون یاد شده. هلندی‌ها هم در سال ۱۶۴۵ نام این جزیره را هورن گذاشته‌اند. براساس یک افسانه محلی هم هند و رابی اسم یک زوج عاشق بوده که به این جزیره می‌آیند و باهم زندگی می‌کنند.

بر اساس سرشماری‌های سال ۱۳۹۵، حدود ۱۹۱ نفر در هندورابی زندگی می‌ کنند که اکثرشان ماهیگیرند، مساحت این جزیره ۲۳ کیلومتر مربع است و برعکس جزیره‌هایی مثل جزیره هنگام یا جزیره قشم، صخره‌های بلند مشاهده نمی شود و جغرافیای آن کاملا مسطح است.

در اجرای برنامه راهبردی مبتنی بر تکمیل و تقویت رنجیره گردشگری در خلیج فارس مدیرعامل منطقه آزاد کیش و مسئولان امور گردشگری این سازمان مرداد پارسال ضمن سفر به جزیره هندورابی و بندر تاریخی کنگ واقع در کرانه های خلیج فارس، ظرفیت های گردشگری این مناطق و پیوستن آن به زنجیره گردشگری خلیج فارس و جزیره کیش را بررسی کردند.

منطقه آزاد کیش اکنون به عنوان یکی از کانونهای گردشگری منطقه و برخوردار از ظرفیتها، زیرساختهای مناسب و مجموعه ای از تجربیات و توانمندیها در صنعت گردشگری، به توانایی های دست یافته که می تواند با به بکارگیری آنها پیشران توسعه گردشگری در خلیج فارس باشد و زنجیره گردشگری بویژه گردشگری دریایی در این منطقه را به حرکت درآورد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: