April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۸۹۵۴
۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۸
0
سازمان هواپیمایی کشوری از ابلاغ شیوه نامه اقدامات پیشگیرانه بیماری کرونا ویروس به تمام بخش‌های صنعت حمل‌ونقل هوایی ازجمله شرکت‌های هواپیمایی خبر داد.

شیوه‌نامه اقدامات پیشگیرانه کرونا ویروس به ایرلاین‌ها ابلاغ شد

 

به گزارش پول نیوز، جعفر زاده مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی اظهار کرد:‌ شیوه‌نامه اقدامات پیشگیرانه بیماری کرونا ویروس جهت پیشگیری از انتقال بیماری کرونا ویروس (19-COVID) و به منظور حفظ سلامت کارکنان صنعت هوانوردی و مسافران بر اساس مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و مقررات بین‌المللی سازمان جهانی بهداشت تدوین شده است.

وی افزود: محدوده اثر این شیوه‌نامه شامل همه شرکت‌های هواپیمایی، فرودگاه‌ها، شرکت‌های خدمات زمینی، بار و مسافر، خدمات ویژه، نظافت هواپیما و همچنین کلیه خلبانان و کادر پروازی، کارکنانی که در بخش‌های خدمات مسافر، خدمات پرواز، واحد کنترل پرواز (ATS)، مسئولین پایگاه بهداشت مرزی فرودگاه، کارکنان خدمات ویژه مسافرین، کارکنان ضدعفونی‌کننده و نظافت هواپیما، خدمات بار، جامه‌دان، کارکنان خدمات مسافر (کوردیناتور پرواز (هماهنگ‌کننده)، کارکنان رمپ،...) و کارکنان نگهداری و تعمیرات هواپیما در خط پرواز است.

جعفر زاده بابیان اینکه مسئولیت اجرای این شیوه‌نامه به عهده دستگاه‌ها و شرکت‌های فعال در صنعت هوانوردی مشمول این شیوه‌نامه است، افزود: کنترل، انتشار و توزیع  این شیوه‌نامه بر عهده سازمان هواپیمایی کشوری بوده و از طریق "سامانه قوانین و مقررات"موجود در سایت سازمان به‌صورت طبقه‌بندی شده در اختیار ذی نفعان سازمان قرارگرفته است.

وی گفت:‌ رعایت مقررات این شیوه‌نامه و پروتکل‌های مصوب بهداشتی توسط همه شرکت‌ها و ذینفعان صنعت هوانوردی در این شرایط امری ضروری و لازم است. لذا برای استمرار حداقلی پروازهای داخلی و بین‌المللی برای جابجایی امن و ایمن مسافر، رعایت مقررات بهداشتی الزامی است.

وی تاکید کرد: در صورت عدم رعایت و عدم اجرای صحیح مقررات این شیوه‌نامه برای بار اول، سازمان هواپیمایی کشوری به صدور تذکر کتبی به مدیرعامل اقدام و مدارک جهت تصمیم‌گیری آتی مستند می‌شود و در صورتی که از طرف شرکت‌ها و ذی‌نفعان، همچنان به رعایت مقررات بی‌توجهی شود، سازمان می‌تواند عنداللزوم محدودیت‌های مقتضی را اعمال کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: