April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۹۸۷۳
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰
0
وزارت گمرک چین اعلام کرد که با توجه به شیوع گسترده کرونا اما باز هم واردات نفت چین 9.68 میلیون بشکه در روز معادل 4.5 درصد افزایش یافت.

واردات نفت چین 4.5 درصد زیاد شد

 

به گزارش پول نیوز، به نقل از راشاتودی، ارسال محموله های نفت روسیه به چین بیش از 30 درصد در ماه مارس نسبت به سال گذشته افزایش داشته، در حالیکه واردات نفت این کشور از عربستان کاهش یافته است.

با کاهش تقاضا برای نفت خام و نبود فضای کافی جهت ذخیره سازی آن، بازار نفت کاملا ویران شده و به نظر می رسد چین در حال بهره‌برداری از این قیمت پایین نفت است. همه‌گیری ویروس کرونا به شدت تقاضای یکی از بزرگترین واردکنندگان جهان را کاهش داده است ولی چین در ماه مارس 9.68 میلیون بشکه در روز نفت خریداری کرده که 4.5 درصد بیشتر از واردات نفت آن در همین زمان در 2019 بوده است.

روسیه و عربستان ماه گذشته تقریباً مقادیر یکسانی نفت به چین صادر کردند. سهم صادرات روسیه به چین 7.02 میلیون تن (1.66 میلیون بشکه در روز) و سهم عربستان 7.21 میلیون تن (1.7 میلیون بشکه در روز) بود. ولی اطلاعات وزارت گمرک چین نشان می دهد واردات نفت این کشور از ریاض 1.6 درصد کاهش داشته در حالی که واردات از روسیه 31 درصد افزایش یافته است.


این افزایش واردات از آنجا ناشی می شود که اقتصاد چین به تدریج در حال بازگشت به شرایط عادی است و اکثر نهادها و موسسات پس از هفته ها تعطیلی کار خود را آغاز کرده اند. چین اولین کشوری بود که ویروس کرونا در پایان سال گذشته میلادی در آن شایع شد. پس از آن، همه گیری ویروس کرونا از آسیا به اروپا و بعد هم آمریکا راه یافت که در حال حاضر مرکز شیوع این ویروس است. طبق اطلاعات دانشگاه جان هاپکینز، بیش از 939 هزار نفر از روز یکشنبه در آمریکا به این ویروس مبتلا شده اند و 53934 مورد مرگ ناشی از این ویروس گزارش شده است.

همه گیری این ویروس 30 درصد تقاضای جهانی برای نفت را پایین آورده است. با توجه به اینکه منابع زمینی و دریایی برای ذخیره سازی نفت رو به پایان است، قیمت آن این هفته به پایین ترین حد در تاریخ رسید تا حدی که قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در ماه مه به محدوده منفی رسید. قیمت شاخص نفت برنت هم به پایین ترین حد طی چند سال گذشته رسیده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: