کد خبر: ۳۲۹۹۷۰
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۳
0
مقام مسئول بنیاد مستضعفان از فعالیت ۵ شرکت صنایع غذایی بنیاد مستضعفان در بازار سرمایه خبر داد.

فعالیت ۵ شرکت صنایع غذایی بنیاد مستضعفان در بورس

 

به گزارش پول نیوز، حمیدرضا شیران از حضور فعال 5 شرکت از 8 شرکت هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان در بورس خبر داد و گفت: در حال حاضر از مجموعه شرکت های هلدینگ صنایع غذایی، 2 کارخانه فعال در حوزه نوشیدنی و یک کارخانه فعال در حوزه لبنیات در بورس حضور دارند و اطلاعات مالی آن‌ها به صورت شفاف در سایت کدال درج شده است.

وی از برنامه ویژه بنیاد مستضعفان برای سرمایه گذاری برای افزایش امنیت و سلامت غذایی مردم خبر داد و افزود: در این برنامه بنیاد مستضعفان توجه ویژه‌ای به کارخانجات لبنیاتی بنیاد دارد به طوری که جذب شیر آن‌ها از سال گذشته تاکنون حدود 30 درصد افزایش پیدا کرده است و تا پایان سال 99 تولید مستقیم شرکت به حدود 700 تن خواهد رسید که با عملیاتی شدن این برنامه، ظرفیت تولید شرکت نزدیک به 90 درصد رشد خواهد کرد.

مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان با تاکید بر وضعیت مناسب شرکت‌های قندی این بنیاد در بورس تصریح کرد: 2 شرکت قندی بنیاد، حجم قابل قبولی شکر را خریداری کردند به طوری که برخلاف بسیاری از کارخانجات مشابه که صرفا تولید فصلی دارند، این 2 شرکت تا پایان سال، روزِ بدون کار نخواهند داشت.

شیران از برنامه کارخانه قند شیروان برای کشت پاییزه چغندرقند خبر داد و افزود: این کارخانه طی 2 بازه زمانی 2 ماهه به تولید شکر از چغندر کشت شده در داخل مشغول است و در سایر ماه‌ها نیز شکر‌های وارداتی خریداری شده را تسویه خواهد کرد. این در حالی است که قند شیروان حدود 18 هزار تن یعنی 3 برابر سال گذشته اقدام به واردات شکر تسویه نشده کرده است که تاثیر بسزایی در تامین نیاز مردم به شکر و سوددهی کارخانه دارد.

وی در پاسخ به سوالی درباره پرداخت مالیات توسط شرکت‌های غذایی بنیاد مستضعفان گفت: وقتی این شرکت‌ها در بورس حضور دارند یعنی تمام دارایی‌های آن‌ها شفاف است، مالیات پرداخت می‌کنند و هیچ نقطه تاریک و پنهانی ندارند.

وی از برنامه‌ریزی بنیاد مستضعفان برای بورسی شدن 2 شرکت دیگر هلدینگ صنایع غذایی سینا خبر داد و گفت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته 2  شرکت در حوزه تولید نوشیدنی و محصولات پروتئینی تا پایان سال 99 بورسی می‌شوند و احتمال می‌دهیم با توجه به وضعیت خوب تولیدی این 2 شرکت، با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شوند. تجدید ارزیابی تمام شرکت‌های هلدینگ با توجه به قوانین بورس در دستور کار قرار گرفته است نقش بسزایی در معرفی ظرفیت‌های آن‌ها به مردم دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: