کد خبر: ۳۳۲۱۴۹
۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
0
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت، با تشریح شرایط واریز متمرکز سود سهام شرکت‌ها از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، گفت: امکان تغییر روش مستقیم به غیر مستقیم در آزادسازی سهام عدالت وجود ندارد.

به گزارش پول نیوز، حسین فهیمی با بیان این که سهام عدالت شامل ۳۶ شرکت بورسی و ۱۳ شرکت غیربورسی است گفت: وقتی که فردی روش مستقیم در آزادسازی سهام عدالت را انتخاب می‌کند در واقع دارایی‌های مذکور در شرکت‌های بورسی به نام این فرد به صورت اتوماتیک و خودکار ثبت می‌شود.

وی افزود، بر این اساس سهام ۳۶شرکت بورسی در ملکیت فرد قرار می‌گیرد و بنابراین دیگر امکان اصلاح روش آزادسازی یا تغییر به روش غیرمستقیم وجود ندارد چرا که در این شرایط بایستی آن سهام از ملکیت فرد خارج شود که چنین موضوعی امکان‌پذیر نیست.

شرایط واریز سود سهام شرکت‌ها از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی
این مقام مسئول با بیان اینکه یکی از جنبه‌های مدیریت دارایی دریافت سود هر سهم است، گفت: متاسفانه امروز پرداخت سود سهام به صورت پراکنده انجام می‌شود و هر شرکتی از مکانیزم پرداخت سود مربوط به خود اقدام‌کرده و این‌سود از طریق بانک‌های مختلف پرداخت می‌شود.

فهیمی با بیان اینکه اگر شرکت‌های بورسی سود مجامع را به سامانه سجام پرداخت کنند امکان واریز متمرکز سود به سهامداران فراهم می‌شود، گفت: پیشنهاد ما این است که شرکت‌های بورسی توزیع سود مجامع را برای سهامداران خرد یا سهامداران زیر یک درصد از طریق سامانه سجام یا شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انجام دهند.

رئیس شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با بیان اینکه اگر چنین مطالبه‌ای از سوی سهامداران مطرح می‌شود بایستی آن را از طریق شرکت در مجامع تقسیم سود پیگیری کنند، گفت: در صورت مطالبه سهامداران امکان واریز سود از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی فراهم می‌شود و این موضوع یک الزام برای شرکت‌ها خواهد بود.

وی افزود: درحال‌حاضر سامانه‌های مربوط به پرداخت متمرکز سود مجامع شرکت‌ها آماده است اما متاسفانه یک الزام قانونی قوی برای واریز سود مجامع از طریق سامانه سجام وجود ندارد.

فهیمی با اشاره به اینکه در برخی موارد هزینه دریافت سود و مراجعه به بانک‌ها از خود سود بالاترست، بیان کرد: هر قانون بالادستی مانند مصوبه مجلس که الزام و ضمانت اجرایی مناسب داشته باشد می‌تواند شرایط پرداخت متمرکز سود مجامع را فراهم‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: