April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۲۵۷۰
۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۷
0
بین ماه‌های جولای تا دسامبر سال گذشته میلادی ۱۸ نفتکش علیرغم تهدید تحریم های آمریکا، ۱۹.۷ میلیون بشکه از نفت تغییر نام داده شده ونزوئلا را به سواحل چین رساندند.

چین علی رغم تحریم های آمریکا همچنان نفت ونزوئلا را می خرد

به گزارش پول نیوز به نقل از اویل پرایس، صادرات نفت ونزوئلا به چین حتی پس از سخت شدن تحریم های آمریکا بر صادرات نفت این کشور در ماه اوت سال گذشته ادامه پیدا کرد. آمریکا تهدید کرده بود تمام شرکت‌هایی را که با دولت نیکلاس مادورو تجارت داشته باشند تحریم می‌کند.

 

اطلاعات نشان می دهد حتی پس از افزایش فشار تحریم های آمریکا بر ونزوئلا، نفت خام این کشور آمریکای لاتین همچنان از طریق یک بخش از شرکت رزنفت روسیه که مقر آن در سوئیس است به چین صادر می‌شد. نفت ونزوئلا به کشتی های دیگری منتقل می‌شد تا مشخص نباشد مبدأ اصلی آن ونزوئلا است.

 

بین ماه‌های جولای تا دسامبر سال گذشته میلادی 18 نفتکش 19.7 میلیون بشکه از نفت تغییر نام داده شده ونزوئلا را به سواحل چین رساندند.

 

پس از اعمال تحریم‌های جدید آمریکا در ماه اوت، شرکت ملی نفت چین- یکی از اصلی ترین خریداران نفت ونزوئلا پس از دور اول تحریم های آمریکا- برنامه‌های خود برای بارگیری نفت ونزوئلا را لغو کرد. دولت ترامپ تهدید کرده بود شرکت های خارجی را که با شرکت نفت دولتی ونزوئلا معامله داشته باشند تحریم کرده و سرمایه‌های آنها را در آمریکا ضبط می‌کند.

 

صادرات نفت ونزوئلا به چین در سال جاری میلادی هم ادامه داشته است.

 

در اوایل سال جاری، آمریکا یک شاخه از شرکت رزنفت روسیه را که مقر آن در سوئیس بود، تحریم کرد تا جلوی ورود درآمدهای نفتی به دولت نیکلاس مادورو در کاراکاس را بگیرد. آمریکا اعلام کرده آماده است بیش از پیش دولت ونزوئلا را تحت فشار قرار دهد.

 

شرکت رزنفت در مورد صادرات نفت ونزوئلا به چین گفت این تجارت را طبق قوانین بین‌المللی انجام داده است.

 

الیوت آبرامز، نماینده وزارت خارجه آمریکا در امور ونزوئلا گفت دولت ترامپ اقدامات جداگانه‌ای در مورد این نقل و انتقال های کشتی به کشتی در پیش خواهد گرفت و تحریم‌ها علیه خریداران چینی نفت خام ونزوئلا پس از این نقل و انتقال ها در لیست بعدی تحریم قرار دارند.

منبع:تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: