April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۳۰۴۶
۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۰
0
محمدرضا بیدخام، مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران: به منظور توسعه شبکه و جایگزینی تجهیزات جدید، افزایش حق اشتراک تلفن ثابت بعد از ۱۵ سال لازم است.
به گزارش  پول نیوز، محمدرضا بیدخام، مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، با تاکید بر توجه ویژه این شرکت به منظور توسعه روز افزون شبکه زیرساختی مخابرات، اظهارکرد: مبلغ حق اشتراک تصویب شده در مجمع فوق العاده مخابرات، کاملا منطبق با مواد اساسنامه شرکت مخابرات ایران و کمیسیون تنظیم مقررات بوده و صرف هزینه پروژه‌های توسعه شبکه مخابرات کشور می‌شود.

 بیدخام با اعلام این مطلب تشریح کرد: تعرفه خدمات مخابراتی در تمام بخش‌ها، اعم از صوت و دیتا از سال ۸۴ تاکنون، به مدت ۱۵ سال افزایش نیافته، در حالی که در این مدت علاوه بر تورم روزافزون سالانه، میزان تعرفه تمام حامل‌های انرژی چندین برابر افزایش یافته است.

وی افزود: هزینه خالص نگهداری هر خط به جز هزینه‌های جانبی، حدودا ماهانه ۷ هزار و ۵۰۰ تومان است که مبلغ حق اشتراک به صورت میانگین، بخش کوچکی از این هزینه در حدود ۳ هزار و ۶۰۰ تومان را پوشش می‌دهد. این در حالی ست که از ابتدای سال ۹۸، آبونمان، راندآپ و حداقل کارکرد قبوض صادره مشتریان، با تصمیم مراجع ذیربط به صورت کامل حذف شده است.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، خاطرنشان کرد: لزوم توسعه شبکه و جایگزینی تجهیزات جدید به جهت ضرورت تغییر فناوری، افزایش قابل توجه هزینه‌های ناشی از اقلام رفاهی کارکنان و بازنشستگان، از جمله مهم‌ترین اولویت‌های شرکت مخابرات ایران است.

وی یادآور شد: دریافت حداقل مبلغ ممکن برای حق اشتراک تلفن ثابت در روستا‌های سراسر کشور به میزان ماهانه ۱۰۰ تومان و عدم تغییر آن، نسبت به حق اشتراک مصوب پیشین، موید حرکت شرکت در جهت توسعه زیرساخت‌ها همراه با توجه به وضعیت اقتصادی کلی در کشور است.

مهندس بیدخام افزود: حق اشتراک تلفن ثابت در شهر‌ها ماهانه ۲۰۰۰ تومان، در مراکز شهرستان‌ها ماهانه ۲۵۰۰ تومان، در مراکز استان‌ها به استثناء کلان شهر‌ها ماهانه ۴۰۰۰ تومان، در کلان شهر‌ها ماهانه ۵۰۰۰ تومان و در شهر تهران ماهانه ۸۰۰۰ تومان، تعیین و مصوب شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: