April 2024 18 / پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۴۱۴۸
۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۰
0
شریعتمداری گفت: مردم ایران تحت شدیدترین رژیم تحریم‌ها با ویروس کرونا جنگیده‌اند وخوشبختانه نظام درمان، سلامت و نیز اقتصاد ما در سخت‌ترین شرایط توانسته است این بحران را با موفقیت مهار کند.
شریعتمداری: مردم ایران با ویروس کرونا جنگیده‌اند
به گزارش پول نیوز، محمد شریعتمداری در اجلاس جهانی سازمان بین المللی کار با عنوان " کووید ۱۹ در دنیای کار" که به صورت مجازی برگزار شد با بیان اینکه شیوع کرونا مجالی برای محک باور و اراده جامعه جهانی برای تعاون، نوعدوستی و عدالت خواهی بود، گفت: دنیا بداند مردم ایران در این ایام تحت شدیدترین رژیم تحریم‌ها با این ویروس جنگیده‌اند وخوشبختانه نظام درمان، سلامت و نیز اقتصاد ما در سخت‌ترین شرایط توانسته است این بحران را با موفقیت مهار کند.

وی افزود: با کدام اصل اخلاقی این موضوع قابل توجیه است که مسیر دسترسی یک ملت بویژه آسیب پذیر‌ترین اقشار یک جامعه مانند زنان، کارگران و کودکان به دارو و تجهیزات پزشکی به بهانه‌های واهی تحریم و مسدود شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه ویروس کووید ۱۹ نه فقط تاب‌آوری نظام‌های سلامت را، بلکه تاب‌آوری نظام‌های اقتصادی- اجتماعی همه کشور‌ها را بدون تبعیض به چالش کشید، افزود: کووید ۱۹ بر ما مسلم کرد جهان نتوانسته است در مسیر امنیت، عدالت و ثبات واقعی گام بردارد.

شریعتمداری اظهار داشت: پیامد‌های اقتصادی ویرانگر این بیماری به واسطه تشدید کاستی‌های پیشین نظام‌های اقتصادی اجتماعی کشور‌ها در زمینه کار شایسته، کار و اقتصاد غیررسمی، زنجیره‌های تأمین ناپایدار، نظام حمایت و تأمین اجتماعی ناکافی، فقر و تبعیض گسترده خود ر ا نشان داد.

وی با بیان اینکه بیماری کووید ۱۹ درست در شرایطی همه جهان را درنوردید که بسیاری تصور می‌کردند بشر به مدد دانش توسعه یافته پزشکی و نظام‌های سلامت پیشرفته از دوره همه‌گیری‌ها عبور کرده است، گفت: انتشار سریع این بیماری در اقصی نقاط جهان نشان داد نه تنها بشر در قبال چنین بحران‌هایی مصون نیست، بلکه تا چه اندازه فاقد آمادگی و آسیب‌پذیر است.

شریعتمداری در این اجلاس با اشاره به اینکه درس‌آموخته‌های کشور‌ها از این بحران منبع ارزشمندی برای رسیدن به چارچوب همکاری مشترک در بین کشور‌های منطقه و نیز جهان برای پیشگیری از بروز چنین بحران‌هایی است، تاکید کرد: ضرورت دارد این چارچوب همکاری به حوزه مدیریت بحران و بازسازی پس از آن تسری پیدا کند.

وی تصریح کرد: سازمان‌های بین‌المللی به ویژه سازمان بین المللی کار در این ارتباط نقش کلیدی دارند و ضرورت دارد بخشی از مأموریت خود را در همین ارتباط تعریف کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اکنون کشور‌ها در مراحل مختلف مدیریت این پاندمی هستند، اظهار داشت: آنچه مسلم است ناهمزمانی ورود کشور‌ها به این مراحل می‌تواند در صورت فقدان یک نظام همکاری چندجانبه گرا و هماهنگ منجر به تداوم بحران شود. بنابر این از هم اکنون باید اقداماتی برای مصون‌سازی بازار کار کشور‌ها در برابر بحران‌های همه‌گیر مشابه در سازمان بین المللی کار برای ساختن دنیای کار مقاوم‌تر، فراگیر‌تر و پایدار‌تر همزمان با بهبود و بازیابی کشور‌های عضو از اثرات منفی پاندمی کووید ۱۹ آغاز شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه ایران با جدیت موضوع را در همه ابعاد انسانی، اجتماعی، اقتصادی، درآمدی و حمایتی مورد توجه ویژه قرار داده است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در چهار بخش تقویت اقتصاد و اشتغال، پشتیبانی از بنگاه‌ها، مشاغل و درآمدها، حمایت از کارگران در محل کار و گفت وگوی اجتماعی برای یافتن راه حل‌ها را در دستور کار خود قرار داده است.

شریعتمداری با اشاره به اینکه ما نه فقط باور، بلکه اعتقاد داریم که ساختن دنیایی بهتر برای کار شایسته و سعادت پایدار بشر از مسیر دوستی، صلح و امنیت پایدار در جهان میسر است، اظهارداشت: شیوع بیماری کرونا بار دیگر پیوستگی و درهم تنیدگی سرنوشت بشر را صرف نظر از قومیت، دین، نژاد و رنگ پوست نشان داد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: