April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۴۵۹۲
۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۲
0
بانک صادرات ایران، تاکنون بیش از چهار هزار و ٢٠٠ فقره تسهیلات بالغ بر ٣٢٩ میلیارد ریال با زمان بازپرداخت ٢٤ ماهه با سه ماه تنفس به کسب و کارهای آسیب‌دیده از شیوع کرونا پرداخت کرده است.

​چهار هزار و ٢٠٠ کسب و کار آسیب دیده از کرونا از بانک صادرات وام گرفتند

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز این بانک با هدف کمک به صاحبان کسب و کارهای آسیب‌دیده از شیوع بیماری کرونا و به منظور حفظ اشتغال و تامین هزینه‌های عملیاتی واحدهای تولیدی کشور، با پرداخت چهار هزار و ٢٧٣ فقره تسهیلات حمایتی بیش از ٣٢٩ میلیارد ریال به این امر اختصاص داده است.

بر اساس دستورالعمل‌های بانک مرکزی، اشخاص حقیقی و حقوقی فعال دارای مجوز کسب یا تولید در بخش‌ها و رسته‌های تعیین شده از سوی وزارت‌خانه‌های صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تحقیقات و فناوری اطلاعات، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، کشور و جهاد کشاورزی که فعالیت‌های آنها در دوره شیوع کرونا با اختلال مواجه شد، مشمول این تسهیلات می‌شوند. این تسهیلات تنها به متقاضیانی تخصیص خواهد یافت که در سامانه «کارا»ی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ثبت‌نام کرده و به بانک معرفی شده باشند.

این تسهیلات برای واحدهای کسب و کار به ازای هر شاغل ١٢٠ میلیون ریال، برای کسب و کارهایی که از شیوع این بیماری بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیل شده‌اند، به ازای هر شاغل ١٦٠ میلیون ریال و برای رانندگان مسافری درون و برون‌شهری خویش‌فرمای بیمه‌پرداز، ٦٠ میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

تسهیلات حمایت از مشاغل آسیب‌دیده از شیوع کرونا بر اساس فهرست شاغلین دارای پرونده بیمه تامین اجتماعی با تعهد بازپرداخت در اختیار صاحبان کسب و کار قرار خواهد گرفت. مهلت تشکیل پرونده در سامانه «کارا» تا پنجم مردادماه سال جاری اعلام شده است.

نرخ سود این تسهیلات ١٢ درصد و زمان بازپرداخت آن ٢٤ ماهه است که با سه ماه تنفس در اختیار متقاضیان و واجدان شرایط قرار می‌گیرد. صاحبان کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا در استان‌های تهران، خراسان رضوی، فارس، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و گیلان بیشترین میزان این تسهیلات را از بانک صادرات ایران دریافت کرده‌اند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: