April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۶۰۸۹
۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۱
0
ادارهٔ اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی کرد که عدم قطعیت بازار انرژی به علت بیماری همه گیر کرونا همچنان باقی خواهد ماند چرا که تلاش ها برای مهار این بیماری و بازگشایی اقتصادها همچنان ادامه دارد.

پیش بینی آمریکا از عدم قطعیت بازار انرژی به علت کرونا

به گزارش پول نیوز  به نقل از شینهوا، ادارهٔ اطلاعات انرژی آمریکا روز سه شنبه پیش بینی کرد که عدم قطعیت بازار انرژی به علت بیماری همه گیر کرونا همچنان باقی خواهد ماند چرا که تلاش ها برای مهار این بیماری و بازگشایی اقتصادها همچنان ادامه دارد.

 

این اداره در گزارش خود با عنوان "چشم انداز کوتاه مدت انرژی در ماه اوت" اعلام کرد که کاهش فعالیت های اقتصادی به علت بیماری همه گیر کووید-19 باعث ایجاد تغییر در الگوی تقاضا و عرضه انرژی در سال 2020 شده است.

 

بر اساس این گزارش، ابهامات در چشم انداز همه منابع انرژی از جمله سوخت های مایع، گاز طبیعی، برق، زغال سنگ و انرژی های تجدیدپذیر همچنان ادامه دارد.

 

در مورد قیمت های نفت خام، این اداره پیش بینی کرد که در نیمه دوم سال 2020 قیمت نفت برنت به طور متوسط 43 دلار برای هر بشکه خواهد بود و در سال 2021 به متوسط 50 دلار در هر بشکه افزایش خواهد یافت.

 

ادارهٔ اطلاعات انرژی آمریکا همچنین پیش بینی کرد که سطح موجودی بالا و تولید نفت خام مازاد، فشارها برای افزایش قیمت را در ماه های آینده محدود می کند.

 

در این گزارش همچنین آمده است: اما با کاهش موجودی انبارهای نفت در سال 2021 این فشارها افزایش خواهد یافت.

 

ادارهٔ اطلاعات انرژی آمریکا تخمین زده است که موجودی جهانی سوخت های مایع در نیمه اول سال 2020 با سرعت 6.4 میلیون بشکه در روز افزایش خواهد یافت و انتظار می رود که در نیمه دوم سال 2020 با سرعت 4.2 میلیون بشکه در روز و سپس در سال 2021 با سرعت 0.8 میلیون بشکه در روز کاهش یابد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: