April 2024 16 / سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۶۲۶۲
۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۲
0
آمریکا در صدر رتبه بندی فناوری مالی (فین تک) جهانی ایستاد.

برترین کشورها در فناوری مالی کدامند؟

 

به گزارش پول نیوز، نشریه پی اسپیس رتبه بندی امسال کشورهای جهان در حوزه فناوری مالی یا فین تک را به شرح زیر منتشر کرد:

۱-آمریکا

در مقایسه با سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ وضعیت کشورها در حوزه فین تک تغییرات زیادی داشته است. شهر سان فرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا در سال قبل موفق شد بیش از هر شهر دیگری در جهان میزبان شرکت های تازه تاسیس فعال در حوزه تکنولوژی باشد.

۲- انگلیس

لندن همیشه یکی از اصلی ترین قطب های مالی جهانی بوده است. انگلیس سال قبل موفق شد ۴.۹ میلیارد دلار سرمایه در قالب ۳۵۹ پروژه در حوزه فین تک جذب کند.

۳- سنگاپور

به لطف سیاست های حمایتی دولتی، سنگاپور به قطب اصلی فناوری مالی در آسیا تبدیل شده و صنعت مالی بخش بزرگی از اقتصاد این کشور را تشکیل می دهد. سرانه تولید ناخالص داخلی این کشور ۵۵ هزار دلار است.

۴- لیتوانی

شاید دیدن نام این کشور در این رتبه تعجب آور باشد اما دولت لیتوانی به لطف سرعت بالای اینترنت، توسعه نظام پرداختی و بخش بانکداری توانسته است در یک سال اخیر به قطب اصلی حوزه فناوری مالی در شرق اروپا تبدیل شود.

۵- سوییس

این کشور همواره یکی از اصلی ترین قطب های نظام مالی در جهان بوده است. بانک مرکزی سوییس اخیرا پروژه ارز دیجیتالی را راه اندازی کرده است.

۶- هلند

اگرچه این کشور دارای ظاهری سنتی با آسیاب های بادی قدیمی و خیابان های پر از دوچرخه است اما بیش از ۱۵ هزار متخصص فناوری های نوین مالی تنها در شهر آمستردام مشغول به کارند که یکی از بالاترین نرخ ها در اروپا و جهان است.

۷- سوئد

پایتخت این کشور دومین مرکز فناوری های مالی اروپا در سال قبل بوده است.

۸- استرالیا

به لطف گسترش فناوری مالی در سیدنی و ملبورن، استرالیا در جمع ۱۰ کشور برتر حوزه فناوری مالی قرار گرفته است.

۹- کانادا

این کشور یکی از پیشرفته ترین نظام های بانکی و مالی جهان را دارد و ۴۵۰۰ استارت اپ مرتبط با فین تک در این کشور فعال هستند.

۱۰- استونی

اگرچه رتبه این کشور نسبت به سال قبل افت کرده اما استونی کماکان جایگاه خود به عنوان یکی از پیشروترین کشورها در حوزه فناوری مالی را حفظ کرده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: