یک اقتصاددان در گفتگو با پول نیوز:
کد خبر: ۳۳۶۶۲۵
۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۱
0
اگر شرایط عادی باشد مردم به سوی تولید حرکت می‌کنند ولی سو مدیریت و فشارهای بین المللی مردم را در معیشت روزمره دچار مشکل کرده است. در حوزه های دیگر مثل بورس که حباب است دولت تمام توجه خودش را گذاشته و به معیشت مردم اهمیت نمی‌دهد. دولت را می‌شود بازنده اساسی در حوزه اقتصادی دانست.
رحمان سعادت، اقتصاددان، در گفتگو با پول نیوز، در تحلیلی درباره رونق اقتصاد با مشارکت مردم گفت: یکی از اهداف اقتصاد کلان در هر جامعه ای ثبات اقتصادی است که این موضوع پیام‌آوار آرامش و فضای مطلوب است. در سال های گذشته رویه این بود که به ثبات اقتصادی برسیم تا باعث رونق اقتصادی هم بتوانیم باشیم. به هر حال دولت از زمانی که زمامدار شد سعی خود را کرد که ثبات اقتصادی ایجاد کند و فضا را بهتر کند.

وی در ادامه گفت: دوره اول دولت تدبیر و امید با انرژی بیشتری در حوزه بین الملل فعالیت داشت.  هدف و برنامه اصلی در خصوص مذاکرات هسته ای و ایجاد آرامش و روابط مناسب با دنیا بود و نتیجه آن تفاهم‌نامه ای به نام "برجام" شد و می‌توان این را گفت که در دوره اول شرایط برقرار بود و شاخص های کسب و کار رویه مناسبی را نشان می‌داد. اما متاسفانه در دوره دوم اینگونه نبود.

این کارشناس مسائل اقتصادی عنوان کرد: در هر دوره ای و با توجه به هر شرایطی باید عملکرد دولت فرق کند اگر مشکلات اقتصادی کمتر بود دولت با ثبات اقتصادی در حوزه قیمت ها و فراهم کردن فضای کسب و کار می‌توانست به سمت رشد اقتصادی حرکت کند اما در حال حاضر چون با تحریم‌ها و سومدیریت روبرو هستیم شرایط عادی نیست و همین مسئله باعث می‌شود که اقشار آسیب پذیر دچار مشکل شوند.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: از نظر من بهترین کار توزیع کالاهای اساسی و استفاده از کوپن است که می‌توانیم اقشار ضعیف را کمک کنیم به این دلیل که شرایط مطلوب نیست. همانطور که مشخص است مجلس از این روند اقتصادی دولت راضی نیست و همانطور که دیدیم با احضار چند وزیر ناراضیتی خود را به این موضوع نشان داده است.

سعادت در پایان خاطرنشان کرد: اگر شرایط عادی باشد مردم به سوی تولید حرکت می‌کنند ولی سو مدیریت و فشارهای بین المللی مردم را در معیشت روزمره دچار مشکل کرده است. در حوزه های دیگر مثل بورس که حباب است دولت تمام توجه خودش را گذاشته و به معیشت مردم اهمیت نمی‌دهد. دولت را می‌شود بازنده اساسی در حوزه اقتصادی دانست.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: