از صفر تا صد بیمه درمان؛
کد خبر: ۳۳۸۳۷۸
۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۰
0
بیمه درمان که آنرا بیمه تکمیلی نیز می‌نامند بیمه‌ای است که در هنگام بروز حادثه و جهت تأمین هزینه‌های درمانی صورت می‌پذیرد.
بیمه تکمیلی
به گزارش پول نیوز، در مفهوم کلی، بیمه اشخاص اینگونه تعریف میگردد: بیمه‌ای است مربوط به جان و سلامتی اشخاص. با این تعریف، بیمه اشخاص، خود، دارای سه نوع بیمه است: بیمه عمر، بیمه حوادث و بیمه درمان.

هزینه‌هایی که جهت بهبودی و معالجه‌ی افراد صورت می‌گیرد یا هزینه‌های بالای تهیه دارو، مبالغ هنگفت عمل‌های جراحی، مخارج سنگین بیمارستان و مراکز پزشکی، همه و همه از طریق بیمه درمان امکان پذیر است.

بیمه تکمیلی به چه دردی می‌خورد؟

اکثر ما بیمه تامین اجتماعی هستیم و وقتی به بیمارستان می‌رویم، همان دفترچه بیمه را به صندوق بیمارستان ارائه می‌کنیم، اما عده‌ای هم بیمه‌های ارگانی دارند. بیمه درمانی وزارت دفاع، نیرو‌های مسلح، بانک ها، صدا و سیما و دیگر ارگان‌های دولتی و نیمه دولتی، از این دست بیمه‌ها هستند.
 
این ارگان‌ها معمولا برای خود درمانگاه دارند و کارکنان آن‌ها می‌توانند با کمترین هزینه ممکن و در غالب مواقع بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای از خدمات درمانی و بالینی درمانگاه اداره شان استفاده کنند.

مانند گروه وسیعی از جامعه که کارمند دولت نیستند و می‌خواهند هزینه درمان بیماری هایشان در کمترین حد ممکن باشد. شرکت‌های بیمه گر مختلف، پیشنهاد ویژه‌ای به این افراد دارند.
 
آن‌ها می‌گویند شما که بیمه تامین اجتماعی شده اید، بیاید سالانه پولی بدهید و خود را بیمه درمان تکمیلی کنید؛ بنابراین بیمه تکمیلی، بیمه‌ای است که با پرداخت مبلغی جداگانه از بیمه اصلی برای شما برقرار خواهد شد. این نوع از خدمات به شما اجازه می‌دهد که بیماری خود را در مراکز طرف قرارداد این نوع بیمه نامه‌ها به صورت مجانی انجام دهید. همچنین می‌توانید در صورت نیاز مبالغ پرداخت شده بیشتر از بیمه نامه اصلی را در دیگر بیمارستان‌ها با ارائه مدارک لازم از بیمه دریافت نمایید.

البته برای دریافت هزینه خدمات ارائه شده در دیگر بیمارستان‌ها و یا مراکز جراحی، می‌بایست مدارک اعلام شده توسط بیمه به صورت کامل ارائه و توسط کارشناسان بررسی شود. در صورت صحت مدارک مبالغ پرداخت شده به صورت کامل به فرد بیمه شده باز گردانده می‌شود.

پوشش‌های بیمه تکمیلی:

پوشش‌های بیمه تکمیلی شرکت‌های بیمه‌ای مختلف، متفاوت هستند، ولی بیشتر بیمه‌های تکمیلی موارد زیر را شامل خواهند شد.

پرداخت هزینه‌های بیمارستانی اعم از بستری در بیمارستان و یا مراکز جراحی محدود، هزینه‌های آنژیوگرافی و یا انواع سنگ شکن

پرداخت هزینه‌های مربوط به جراحی مغز و اعصاب، پیوند کلیه، قلب، مغز و استخوان، پیوند ریه و کبد تا میزان دو برابر تعهدات بیمارستانی اعلام شده

پرداخت هزینه‌های زایمان طبیعی و یا زایمان به صورت سزارین توسط بیمه تکمیلی

پرداخت هزینه‌های پاراکلینیکی اعم از سونوگرافی، ماموگرافی، ام آر آی‌های انجام شده، انواع آندوسکوپی‌های مورد نیاز، انواع سی تی اسکن‌های اعلام شده توسط پزشک، اکو، کاردیوگرافی، رادیو تراپی، جبران هزینه‌های مربوط به تست ورزش و موارد مشابه آن، نوار‌های عضله، نوار‌های مغز، آنژیوگرافی چشم و نوار عصب

پرداخت هزینه‌های عمل‌های سرپایی، شامل ختنه، بخیه، گچ گیری، اکسیزیون، کرایوتراپی و لیپوم

پرداخت هزینه‌های مربوط به مشکلات انکساری چشم فرد

پرداخت هزینه‌های مربوط به آمبولانس و یا سایر هزینه‌های پزشکی برای بستری

مدارک مورد نیاز بیمه تکمیلی:

برای پرداخت هزینه‌های اعلام شده توسط بیمه شده، اصل مدارک پایین نیز باید به صورت کامل به شرکت بیمه‌ای ارائه شود.

گواهی پزشک معالج که در آن مشخصات بیماری و درمان‌های مورد نیاز و انجام شده به صورت کامل مشخص باشد.

صورتحساب پرداخت شده در بیمارستان و یا به پزشک با مهر مربوطه

اصل و کپی شناسنامه مریض معالجه شده و صفحه اول بیمه نامه وی

ریز درمان‌ها و خدمات ارائه شده به بیمار به همراه موارد مشابه آن
 
 

گزارش از سحر گلی زاده

 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: