عضو کانون عالی کارفرمایان کشور:
کد خبر: ۳۳۸۴۶۶
۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰
0
عضو کانون عالی کارفرمایان کشور گفت: یکی از مشکلات اقتصاد کشور عدم کنترل بازار است که می‌بایستی وزیر صنعت تعیین شود. در شرایطی که در جنگ اقتصادی هستیم، آسیب بزرگی است که وزیر صنعت نداریم.
آسیب بزرگ فقدان وزیر صمت در شرایط جنگ اقتصادی
به گزارش پول نیوز، اصغر آهنی ها، عضو شورای عالی کار و عضو کانون عالی کارفرمایان کشور درباره حفظ اشتغال موجود در واحد‌های تولیدی گفت: اشتغال در کشور در بخش خدمات، کشاورزی و تولید تقسیم می‌شود که بخش خدمات نقش موثری دارد، در تولید نیز اکثر صنایع کوچک هستند. در صنایع پایه اقداماتی انجام می‌دهند تا تولید را پیش ببرند، اکثر این صنایع تاب آوری زیادی دارند، که برخی تحلیل‌ها بر این است که با گران فروشی امورات را می‌گذارنند. اما صنایع کوچک همزمان با گرانی‌ها به مشکلات متعددی دچار شده اند. یک تعداد آن‌ها بسته به نوع محصولات بازار مناسبی دارند. در بحث کشاورزی با توجه به اینکه آبیاری خوب بوده است، تقریباً شرایط خوبی دارند. در بحث خدمات بخش زیادی از اشتغال‌ها هنوز راه نیفتاده است.

وی ادامه داد:با این تفاسیر نمی‌توان گفت مشکلات رفع شده است، مشکلات تحریم‌ها وجود دارد، واردات مواد اولیه و مشکلات ارز همچنان وجود دارد. در این شرایط فعالان کسب و کار به دشواری امورات می‌گذرانند. بعضی از بخش ها، مانند معادن، بخش پتروشیمی، چون مواد اولیه دارند بهتر به نتیجه می‌رسند. اما واحد‌های خرد پتروشیمی باید از بورس خریداری کنند، چرا که توان مالی خیلی زیادی دارند. درچنین شرایطی هستیم، اما تمام انرژی تولیدکنندگان این است که اشتغال موجود حفظ شود.

آهنی‌ها با بیان اینکه برخی بخش‌ها با شرایط دشوار کار می‌کنند افزود: در چنین شرایطی یکی از مشکلات عدم کنترل بازار است که می‌بایستی وزیر صنعت تعیین شود. در شرایطی که در جنگ اقتصادی هستیم، آسیب بزرگی است که وزیر صنعت نداریم. طبیعتاً ژنرال‌های خطوط مختلف باید با انرژی مختلف فعالیت کنند. اگر قرار باشد، مسئولیت به این مهمی حذف شود، مشکلات بسیاری ایجاد می‌شود.

نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار به منظور حفظ اشتغال بنگاه‌ها و قدرت معیشت کارگران گفت: دولت به طور هدفمند برای قشر‌های آسیب پذیر جامعه که قدرت معیشت آن‌ها پایین است کمک‌های نقدی و غیر نقدی در نظر بگیرد تا از این طریق هم فشار بر صنایع و بنگاه‌ها که آسیب جدی دیده اند کمتر شود و بتوانند ادامه حیات دهند و هم فشار زندگی بر کارگران و قشر‌های آسیب پذیر کمتر شود.

وی تاکید کرد: اگر این اتفاق بیفتد، آرام آرام بستری ایجاد می‌شود که هم اشتغالزایی تداوم یابد و ریزش نیرو‌های کار کمتر شود و هم هزینه سنگین از محل ریزش نیرو‌ها از طریق بیمه بیکاری و مردم به تامین اجتماعی تحمیل نشود.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: