April 2024 23 / سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۸۶۲۲
۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۲
0
واردات نفت آسیا در ماه سپتامبر به پایین ترین رقم در سال جاری میلادی رسیده و بین ۸ تا ۱۰ درصد از ماه اوت کاهش یافته است.

واردات نفت چین به کمترین رقم در سال ۲۰۲۰ میلادی رسید

به گزارش پول نیوز به نقل از اویل پرایس، موسسه سرمایه گذاری آی اچ اس مارکت اعلام کرد واردات نفت خام چین در ماه سپتامبر بسیار آهسته تر از 4 ماه گذشته بوده و کلاً کشورهای آسیایی با تحت فشار قرار گرفتن تقاضا، واردات نفت خود را در ماه جاری پایین آورده اند.

 

نفت خامی که طی دو هفته گذشته از بنادر چین ترخیص شده کمتر از 8 میلیون بشکه در روز بوده است یعنی در همان سطحی که چین در ماه‌های مارس و آوریل وارد می‌کرد.

 

واردات نفت خام چین در سه ماهه سوم سال جاری میلادی تا حالا بسیار بالا بوده و بنادر اصلی نفتی این کشور تراکم بالایی را گزارش داده اند. ولی فعالیت های ماه سپتامبر نشان می دهد بزرگترین واردکننده نفت خام دنیا نسبت به ماه قبل نفت کمتری وارد کرده است.

 

چین در ماه های مه و ژوئن مقادیر رکورد شکنی از نفت خام را وارد کرد چون تلاش کرده بود از قیمت بسیار پایین نفت در ماه آوریل بهره ببرد. واردات بالای نفت خام توسط چین در اواخر فصل بهار و تابستان یعنی در شرایطی که بهبود تقاضای نفت در سایر نقاط دنیا تازه آغاز شده بود، از قیمت نفت حمایت کرد. ولی پس از آن، نگرانی در مورد موج دوم همه گیری ویروس کرونا بر واردات این کشور تاثیر گذاشت.

 

به نظر می رسد چین در ماه اوت آخرین محموله های نفت ارزانی را که در آوریل خریداری کرده بود وارد کرده است. تحلیلگران آی اچ اس مارکت می گویند پالایشگاه های چین در حال حاضر در دریافت این بشکه های نفت و پیدا کردن خریدار برای محصولات پالایش شده در داخل مشکل دارند. این مسئله باعث کاهش تعداد قراردادهای جدید نفتی می‌شود و ارسال محموله های نفتی به چین همچنان کاهش می یابد.

 

سایر کشورهای آسیایی هم نفت خام کمتری نسبت به ماه‌های قبل وارد می کنند. مخصوصاً واردات نفت کره جنوبی، مالزی و تایوان نسبت به قبل بسیار کاهش یافته است. طبق گزارش آی اچ اس مارکت، واردات نفت در آسیا به پایین ترین رقم در سال جاری میلادی رسیده و بین 8 تا 10 درصد از ماه اوت کاهش یافته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: