April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۸۷۵۲
۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۳
0
دویچه بانک پیش بینی خود از تولید ناخالص داخلی جهان را افزایش داد و انتظار دارد تولید ۳.۹ درصد در سال جاری میلادی کاهش یابد.

اقتصاد جهان در اواسط 2021 به سطح قبل از بحران کرونا باز می‌گردد

به گزارش  پول نیوز به نقل از رویترز، دویچه بانک آلمان اعلام کرد تولید در اقتصاد جهان به خاطر رونق اقتصادی قوی‌تر از حد انتظار در ماه های اخیر، تا اواسط 2021 به سطح قبل از بحران کرونا باز می‌گردد ولی افزایش سطح بدهی و تغییر سیاست ها می‌تواند خطر بروز یک بحران مالی را افزایش دهد.



 پیتر هوپر، سرپرست تحقیقات اقتصادی در دویچه بانک طی یادداشتی به مشتریانش نوشت:«بهبود اقتصاد جهان از رکود ناشی از همه گیری ویروس کرونا در زمستان و بهار گذشته، سریع تر از حد انتظار بوده است».



«با پایان سه ماهه سوم، تخمین می‌زنیم سطح تولید ناخالص داخلی جهان تا نصف سطح قبل از بحران کرونا افزایش یافته باشد و حالا پیش بینی می کنیم این رقم تا اواسط سال آینده میلادی کاملاً به سطح قبل از کرونا برسد یعنی 6 ماه زودتر از آنچه قبلا پیش بینی می‌شد».

   

دویچه بانک پیش بینی خود از تولید ناخالص داخلی جهان را افزایش داد و انتظار دارد تولید 3.9 درصد در سال جاری میلادی کاهش یابد. این بانک در ماه مه کاهش 5.9 درصدی را برای 2020 پیش بینی کرده بود. پیش بینی این بانک آلمانی از رشد تولید ناخالص داخلی برای سال آینده میلادی از 5.3 درصد تا 5.6 درصد افزایش یافته است.



هوپر اضافه کرد ولی بی ثباتی ها و مشکلات احتمالی بسیاری پیش رو خواهد بود. ترس از موج دوم ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا و اروپا افزایش یافته و بی‌ثباتی در مورد دورنمای اقتصادی را بیشتر کرده است. نزدیک شدن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هم به این بی ثباتی ها افزوده است. تغییر سیاستهای پولی هم این مشکلات را بدتر می‌کند.

منبع:تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: