کد خبر: ۳۳۸۹۸۴
۰۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۵
0
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: آبخیزداری و آبخوانداری از موضوعات دارای اولویت در کشور است و باید بودجه کافی و مناسب بدان اختصاص یابد.
ضرورت اختصاص بودجه مناسب برای آبخیزداری
به گزارش پول نیوز، جعفر قادری نماینده مردم شیراز و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به میزان تبخیر بالای آب باران در کشور گفت: در شرایطی که کشور با مشکل فرسایش خاک شدید قرار دارد و آب باران به راحتی از دسترس خارج می‌شود، باید با اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری آب را در عمق زمین ذخیره سازی کنیم تا در ایام مناسب بتوانیم از این آب‌ها استفاده کنیم.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای طرح‌های موفق آبخیزداری و آبخوانداری در کل کشور اظهار داشت: متوسط بارندگی در ایران، یک سوم متوسط بارندگی در دنیا و یک دوم خاورمیانه است و در این شرایط که با مشکل کمبود آب مواجه هستیم، باید آب و نزولات آسمانی را حفظ کنیم و از آن در مواقع مناسب بهره برداری کنیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت عزم و اراده جدی برای اجرای آبخیزداری و آبخوانداری در کل کشور توسط دولت و مجلس گفت: دولت و مجلس به خصوص کمیسیون آب، کشاورزی و منابع طبیعی باید تمام تلاش خود را به کار گیرند تا بودجه و منابع مالی کافی برای آبخیزداری و آبخوانداری در کشور تأمین شود تا بتوان هم خاک را تثبیت کرد و هم تعادل بین عرضه و تقاضای آب به وجود آید.

به گفته جعفر قادری، آبخیزداری و آبخوانداری توانسته است مناطق بیابانی را کاملا آباد کند و در تأمین آب شرب و کشاورزی نیز نقش موثری ایفا نماید از این رو قطعا لازم است مجلس شورای اسلامی با جدیت بیشتری این موضوع را پیگیری کند.

وی افزود: چنانچه در زمینه آبخیزداری و آبخوانداری، خلأ قانونی وجود داشته باشد، مجلس شورای اسلامی این آمادگی را دارد که مشکل قانونگذاری در این باره را حل کند و در این صورت بهتر است لایحه‌ای از طرف دولت به مجلس ارسال شود؛ زیرا که دولت از توان و ظرفیت تخصصی بسیار خوبی در زمینه آبخیزداری و آبخوانداری برخوردار است.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آبخیزداری و آبخوانداری از موضوعات دارای اولویت کشور است، اظهار داشت: متاسفانه بخش کشاورزی و منابع طبیعی در اقتصاد کشور کمتر مورد توجه قرار گرفته واین بخش مهم اقتصادی نتوانسته از منابع مالی خوبی برخوردار باشد و در این باره اهتمام و جدیت دولت بیشتر روی صنعت بوده است؛ لذا لازم است سرمایه گذاری خوبی در بخش کشاورزی انجام شود.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: