April 2024 18 / پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۹۱۶۹
۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۳
0
با تسهیلات مرابحه بانک ملی ایران می توانید علاوه بر افزایش میزان قدرت خرید خود، اعتبار مستمر بگیرید.

نگران قدرت خرید خود نباشید!به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، عقد مرابحه یکی از انواع عقود اسلامی و تسهیلات بانکی است که اکنون امکان دریافت آن در این بانک از طریق کارت اعتباری فراهم است.

عمده ترین هدف در اعطای این تسهیلات ایجاد قدرت خرید بیشتر برای طبقه متوسط جامعه، شرایط آسان دریافت تسهیلات، مدیریت هزینه و آزادی عمل در پرداخت و اعتبار مستمر برای متقاضیان است.

بانک ملی ایران در 5 ماه نخست امسال تعداد 49 هزار و 245 فقره تسهیلات مرابحه به ارزش 25 هزار و 568 میلیارد ریال پرداخت کرده است.

دارنده کارت اعتباری می تواند تا میزان مشخصی که به آن سقف اعتبار گفته می شود و از محل اعتباری که توسط بانک ملی ایران به آن اختصاص داده شده است، از مراکز فروش کالا یا خدمات اعم از عموم فروشگاه ها، مراکز خرید و فروشگاه های اینترنتی خرید کند.

میزان اعتبار این کارت ها به انتخاب و نیاز مشتری تا سقف 50 میلیون تومان و نرخ سود تسهیلات آن مطابق ابلاغ شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی 18 درصد معین شده است.

درخواست کارت های اعتباری بانک ملی ایران هم اکنون در شعب منتخب و با ارائه مدارک لازم امکان پذیر است.

مزیت رقابتی کارت های اعتباری بانک ملی ایران این است که سود و اقساط مشخص شده برای بازپرداخت تنها به میزان اعتبار مصرف شده از کارت تعلق می گیرد و این کارت ها دارای خاصیت گردشی هستند.

به عبارت دیگر اعتبار مصرف شده پس از پرداخت هر قسط به میزان اصل قسط پرداختی به کارت اعتباری دارنده کارت بر می گردد و دارنده کارت می تواند از این اعتبار دوباره استفاده کند.

لازم به ذکر است، گیرندگان تسهیلات مرابحه از بانک ملی ایران، می توانند اقساط خود را علاوه بر سایر روش های تسویه، در سامانه بام بپردازند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: