April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۹۴۰۹
۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۴
0
نوشیدن آبمیوه هایی چون آب سیب، گلابی و انگور در صبح، موجب عملکرد بهینه دستگاه گوارش می شود.

به گزارش پول نیوز ،دکتر دانیال حقیقتی متخصص گوارش و داخلی  گفت: مصرف آبمیوه در صبح زود علاوه بر تقویت و عملکرد بهینه دستگاه گوارش، موجب جذب مواد مغذی در بدن و احساس شادابی می شود.


وی افزود: قبل از وعده های غذایی از آبمیوه ها و سبزیجاتی مثل پرتقال و گوجه فرنگی نباید استفاده کرد چون مواد تند وتیز آنها با ترکیب اسید معده موجب بروز فشار و دردهای گوارشی می شوند.


این متخصص گوارش با اشاره به اینکه مصرف پرتقال با معده خالی موجب ریفلاکس و استفراغ می شود اظهار داشت: مصرف آبمیوه هایی چون انبه، آناناس و پرتقال بعد از وعده های غذایی، به خصوص مصرف آناناس که سرشار از پروتئین است به هضم پروتئین کمک و موجب بهبود فرایند گوارش می شود.


حقیقتی یاد آور شد: همچنین آنزیم انبه، به گوارش پروتئین گوشت کمک و از زخم معده جلوگیری و نیز آب پرتقال با افزایش آنزیمها، گوارش چربی ها را تسریع می کند.


وی با تاکید بر اینکه نوشیدن آبمیوه بعد از شام اصلا توصیه نمی شود ، خاطر نشان کرد: قند آبمیوه ها با جذب کالری بیشتر زمینه ساز بروز چاقی می شوند.


شایان ذکر است: فیبر بالای آبمیوه ها سبب پر شدن معده و روده ،کندی عمل گوارش و بی نظمی در خواب می شوند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: