احمد راستینه، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:
کد خبر: ۳۳۹۸۲۹
۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۳
0
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: بخش قابل توجهی از مردم واقعیات این ویروس را جدی نگرفتند و اراده‌ای برای رعایت دستورالعمل‌ها ندارند، با توجه به نظر تمامی پزشکان ساده‌ترین راهکار مقابله با کرونا پیشگیری است.
بخش مهمی از مهار شیوع ویروس کرونا متوجه مردم است
به گزارش پول نیوز، یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس بخش مهمی از مهار وضعیت شیوع ویروس کرونا را متوجه مردم دانست و از آن‌ها خواست که برای عبور از شرایط فعلی به رعایت تمامی پروتکل‌ها و دستورالعمل‌ها توجه کنند.

احمد راستینه هفشجانی با اشاره به شرایط بحرانی کشور در حوزه شیوع کرونا ویروس عنوان کرد: اکنون وضعیت حوزه کرونا متاثر از عوامل متعددی است، بخشی از این عوامل به آن بازمی گردد که ما به موقع یعنی از اسفند ماه عملیات قرنطینه را به درستی اجرا نکردیم، اگر قرنطینه را از تاریخ ۱۵ اسفند ماه تا ۱۵ فروردین ماه که تقریبا دوران خواب فعالیت‌های اداردی در کشور است به صورت کامل اجرایی می کردیم می توانستیم دربرابر موج‌های دوم و سوم کرونا شرایط را به یک نقطه قابل قبولی برسانیم.

وی افزود: مسئله دوم مسئله رعایت کردن خود مردم است، بخش قابل توجهی از مردم واقعیات این ویروس را جدی نگرفتند و اراده ای برای رعایت دستورالعمل‌ها ندارند، با توجه به نظر تمامی پزشکان ساده ترین راهکار مقابله با کرونا پیشگیری است، یعنی رعایت فاصله اجتماعی، ماسک زدن، شست‌وشوی مسمتر دست‌ها، عدم حضور در اماکن شلوغ، عدم تجمع در معابر و فروشگاه‌ها، استفاده از فضای مجازی در تهیه مایحتاج معیشتی خانوار.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد: مردم تازمانی که خودشان اراده‌ای برای رعایت کردن ستورالعمل‌های بهداشتی نداشته باشند این قصه کرونا تمامی ندارد، امروز حل مسئله کرونا فقط و فقط به دست مردم انجام می شود، مسئولیت اصلی متوجه خود مردم است، اگر این مسئله پیش نرود دولت باید با ایجاد محدودیت‌های مضاعف، در نظرگرفتن جریمه و تعریف بی‌توجهی‌ها با عنوان ناهنجاری، به صورت جدی عوامل بازدارنده‌ای شکل بدهد.

راستینه گفت: ما یک فرهنگ غنی داریم، باور من این است اگر مردم مبتنی با این فرهنگ غنی خود اراده ای به انجام این مهم داشته باشند مسئله حل می شود، اما اگر شاهد پیش رفتن به سوی وضعیتی نامطلوب باشیم، مسئولین امر ناگزیر می شوند با ایجاد بازدارندهای جدی و درنظر گرفتن این عدم رعایت‌ها به عنوان ناهنجاری‌هایی که هزینه اجتماعی و مادی به دنبال دارد مردم را به انجام دستورالعمل‌ها مجبور کنند.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: