کد خبر: ۳۴۱۰۶۳
۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۰
0
میزان ذخیره قطعی معدن سرب نخلک از ۴۲۶ هزار تن به یک میلیون و ۵۰ هزار تن افزایش یافت.

با افزایش ذخایر معدنی؛ نخلک پیر جانی دوباره گرفت

 

به گزارش پول نیوز ، عارف باقری؛ مدیر نظارت مجتمع معدنی سرب نخلک با بیان این مطلب گفت: از آنجاییکه اکتشاف از اصول و راهبردهای اصلی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران بوده و با توجه به ابلاغ نقشه راه و برنامه های مدون به تمامی واحد های زیر مجموعه ایمپاسکو جهت توسعه ی کمی و کیفی امور اکتشاف، مجتمع معدنی سرب نخلک موفق به دریافت گواهی کشف و ثبت ذخیره ی قطعی یک میلیون و پنجاه هزار تنی شد.

باقری در ادامه افزود: با توجه به سرمایه گذاری و برنامه ریزی میان مدت انجام شده توسط شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، میزان ذخائر قطعی معدن نخلک از رقم ۴۲۶ هزار تن به یک میلیون و ۵۰ هزار تن افزایش یافت و شاهد رشد ۲٫۵ برابری در میزان ذخایر این معدنی قدیمی هستیم.

مدیر نظارت مجتمع معدنی سرب نخلک خاطر نشان کرد: این افزایش حجم ذخیره تنها در بخش اول رونمایی از ذخائر اکتشافی معدن نخلک است و با تکمیل زنجیره اکتشاف، به زودی شاهد افزایش ذخیره ماده معدنی تارقم تقریبی ۶ میلیون تن نیز خواهیم بود.

باقری با اشاره به لزوم توجه به توسعه ی همگون اکتشاف همزمان با نگاه به تولید و استخراج، از ابتدای واگذاری راهبری مجتمع از سال ۹۶ و تاکنون علاوه بر تهیه انواع نقشه های زمین شناسی، توپوگرافی، تکتونیکی، بکار گیری انواع روش های ژئوفیزیکی در عمق، با استفاده از توان فنی و مهندسی تیم اکتشاف مجتمع، بالغ بر ۱۲ هزار متر حفاری مغزه گیری و حفر ۲ هزار متر مکعب ترانشه و استقرار ۶ دستگاه حفاری در محدوده های دارای پتانسیل مجتمع صورت پذیرفته تا همزمان با افزایش میزان تولید، دغدغه ای بابت تامین خاک و خوراک و تامین آتیه مجتمع نداشته باشیم.

وی افزود: در ابتدای سال ۹۹ نیز معدن چاه خربزه نیز که در ۱۱ کیلومتری مجتمع معدنی سرب نخلک قرار دارد، نسبت به اخذ گواهی کشف سرب و روی از مراجع ذیصلاح اقدام کرده است.

گفتنی است مجتمع سرب نخلک در فاصله ۱۲۵ کیلومتری شمال شرق نائین و ۴۵ کیلومتری شمال شرق انارک در حاشیه کویر مرکزی ایران و در استان اصفهان واقع شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: