کد خبر: ۳۴۱۱۰۴
۱۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰
0
رشد اقتصادی آلمان با توجه به بحران کرونا توانست 8.2 درصد بزرگتر شود و هم چنین در مقایسه با رشد مشابه فصل قبل نیز ۱۴.۳ درصد بیشتر شده است.

بزرگترین اقتصاد اروپا احیا شد//// فردا

 

به گزارش پول نیوز به نقل از اسوشیتد پرس، مرکز آمار آلمان در گزارشی اعلام کرد بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰ به میزان ۸.۲ درصد بزرگ شده که این رشد، بهترین رشد اقتصادی آلمان در طول یک دهه اخیرمحسوب می‌شود. هم چنین در مقایسه با رشد مشابه فصل قبل نیز رشد اقتصادی ۱۴.۳ درصد بیشتر شده است.

پتر آلتمایر- وزیر اقتصاد آلمان گفت: این رشد بهتر از چیزی بود که دولت پیشتر انتظارش را داشت و حالا انتظار داریم برای مجموع سال ۲۰۲۰ اقتصاد به اندازه ۵.۵ درصد کوچک شود که بهتر از برآوردهای قبلی است. هم چنین انتظار داریم رشد اقتصادی در سه ماهه چهارم ۰.۴ درصد باشد. وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیامدهای وسیع کرونا روی اقتصاد این کشور گفت که احیای کامل اقتصاد این کشور تا سال ۲۰۲۲ طول خواهد کشید.

دولت آلمان تاکنون برای حمایت از بخش های مختلف اقتصاد این کشور ده ها میلیارد یورو تقدینگی به بازارها تزریق کرده و نرخ های مالیاتی را نیز کاهش داده است. نرخ بیکاری این کشور در ماه ژوئن از ۷.۵ درصد نیز عبور کرده که این نرخ بیکاری در کشوری که همواره یکی از کمترین نرخ های بیکاری را در اروپا داشته است، نشان می دهد وضعیت تا چه حد بحرانی است.

پیش از این بانک مرکزی آلمان در گزارشی هشدار داده بود که حتی با وجود حمایت های صورت گرفته توسط دولت، اقتصاد این کشور امسال ۷.۱ درصد کوچک خواهد شد و در بهترین حالت دو سال تا بازگشت میزان تولیدات به سطوح قبل از زمان بحران زمان لازم خواهد بود.

موسسه اقتصادی آلمان نیز در گزارشی ناامیدکننده هشدار داده است که بزرگ ترین اقتصاد اروپا بر اثر کرونا امسال ۶.۶ درصد کوچک خواهد شد و بازگشت فعالیت های اقتصادی به سطح پیش از زمان کرونا تا پایان سال ۲۰۲۲ ممکن نخواهد بود.

متوسط رشد اقتصادی آلمان در بازه زمانی ۱۹۷۱ تا ۲۰۲۰ معادل ۱.۷۲ درصد بوده است که بالاترین رقم ثبت شده مربوط به رشد ۷.۲ درصدی سه ماهه نخست سال ۱۹۷۳ و کمترین رشد نیز رشد منفی ۱۰.۲ درصدی سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ بوده است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: