April 2024 23 / سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
یک کارشناس صنعت بیمه اظهار کرد:
کد خبر: ۳۴۱۳۲۰
۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۰
0
یک کارشناس صنعت بیمه بیان کرد: حال صنعت بیمه در کشور ما بسیار خوب است و زمانی که اقتصاد کشور ما با رونق روبه رو باشد، صنعت بیمه مانند بسیاری از صنایع دیگر با رشد روبه رو می‌شود.
تولیدی//// منتشر نشود//// حال صنعت بیمه در کشور ما بسیار خوب است
به گزارش پول نیوز، از آنجایی که محیط زندگی ما سرشار از ریسک است، شرکت‌های بیمه کاری که می‌کنند این است که در صورت وقوع رویداد زیانبار ناشی از ریسک، زیان مالی وارده را جبران می‌کنند، لذا بیمه ابزاری برای جبران مالی زیان یا خسارت وارده است.

صنعت بیمه به عنوان پشتوانه‌ای برای کشور و مردم جامعه فعالیت می‌کند و باعث می‌شود در شرایط بحرانی مردم کمتر دچار خسران شوند. با این حال بخشی از مردم اعتقادی به صنعت بیمه ندارند و خود را در برابر حوادث طبیعی و غیر طبیعی بیمه نمی‌کنند.

در کشور ما جز بیمه شخص ثالث که اجباری محسوب می‌شود بسیاری از مردم حتی رشته‌های دیگری از این صنعت را نمی‌شناسند و شاید هم مشکل اصلی آن ریشه در اقتصاد و میزان درآمد‌های مردم دارد، اما با این حال مردم، شناخت و توانایی خرید بیمه نامه جدیدی را در کشور ندارند و همین موضوع باعث می‌شود از کشور‌های دیگر عقب مانده و ضریب نفوذ بیمه در کشور تغییری نکند.

در همین رابطه سعید گیوه چی کارشناس صنعت بیمه در گفتگو با خبرنگار پول نیوز اظهار کرد: حال صنعت بیمه در کشور ما بسیار خوب است و زمانی که اقتصاد کشور ما با رونق روبه رو باشد، صنعت بیمه مانند بسیاری از صنایع دیگر با رشد روبه رو می‌شود.

وی افزود: اگر اقتصاد کشور درگیر مسائل دیگری مانند تورم باشد، صنعت بیمه را هم تحت و شعاع قرار می‌دهد بنابراین عوامل و شاخص‌های اقتصادی تاثیر بسیاری بر عملکرد صنعت بیمه در ایران دارد.

این کارشناس صنعت بیمه اظهار کرد: همه شرکت‌های بیمه تلاش می‌کنند که روند رشد فروش بیمه نامه را افزایش دهند به طوری که بیمه مرکزی قصد دارد شرکت‌های تخصصی در هر رشته فعالیت خود را آغاز کنند.

گیوه چی خاطر نشان کرد: شرکت‌های بیمه امروزه بسیار در تلاش اند تا عملکرد مثبتی داشته باشند، اما دلیل آنکه خیلی پررنگ نیستند این است که مردم شرایط اقتصادی خوبی ندارند و با مشکلاتی معیشتی سخت روبه رو هستند.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: