April 2024 23 / سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۱۵۴۴
۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۵
0
رئیس مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: مسئولیت برنامه ریزی و هماهنگی تامین یعنی تولید و واردات انواع نهاده های کشاورزی، دام و طیور و همچنین مسئولیت تولید، عرضه و تنظیم بازار مرغ تا تخم مرغ تا مرحله عمده فروشی به قیمت مصوب به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده است.

واگذاری مسئولیت تامین و عرضه مرغ، تخم‌مرغ و گوشت تا مرحله عمده فروشی به وزارت جهاد کشاورزی

 

به گزارش پول نیوز ، برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت‌وگو در بخش ویژه «باسخنگویان» با دکتر علیمراد سرافرازی، رئیس مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت جهاد کشاورزی به صورت تلفنی گفتگو کرد.

سرافرازی با اشاره به مصوبه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت و ضرورت هماهنگی دستگاه های اجرایی برای تنظیم محصولات کشاورزی گفت: مسئولیت برنامه ریزی و هماهنگی تامین یعنی تولید و واردات انواع نهاده های کشاورزی، دام و طیور و همچنین مسئولیت تولید، عرضه و تنظیم بازار مرغ تا تخم مرغ تا مرحله عمده فروشی به قیمت مصوب به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده است.

وی افزود: مسئولیت تنظیم بازار تمام کالاهای اساسی و ضروری از جمله محصولات کشاورزی و دامی در مرحله توزیع و خرده فروشی با وزارت صنعت، معدن و تجارت خواهد بود. بر اساس این مصوبه، مسئولیت تصمیم گیری در مورد صادرات مرغ و تخم مرغ نیز به وزارت جهاد کشاورزی محول شده است.

رئیس مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر ضرورت همکاری مستقیم دو وزارتخانه صمت و جهاد کشاورزی و تقسیم مسئولیت ها برای تامین کالاهای اساسی بر اساس مصوبه دولت، اعلام کرد: در این راستا مقرر شد در زمینه تامین گوشت قرمز، مشابه مرغ و تخم مرغ، وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت هماهنگی، تامین، تولید، عرضه و تنظیم بازار تا مرحله عمده فروشی به قیمت مصوب را بر عهده بگیرد. مسئولیت مرحله توزیع و خرده فروشی بر عهده وزارت صمت و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان خواهد بود.

وی بیان کرد: بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، فرآیند ثبت سفارش نهاده های دامی شامل جو، ذرت و کنجاله توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام خواهد شد اما مسئولیت برنامه ریزی و هماهنگی تامین یعنی تولید و واردات انواع نهادهای کشاورزی و دام و طیور بر عهده وزارت کشاورزی خواهد بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: