کد خبر: ۳۴۱۶۰۹
۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳
0
نخلستان و کلوت ها را که پشت سر می گذاریم، نرسیده به آب های نیلگون خلیج فارس، در دشتستان بوشهر و حوالی برازجان به روستای بنداروز می رسیم. روستای کوچکی با 535 خانوار که بیشتر به کشاورزی و دامداری و تولید صیفی جات اشتغال دارند. بنداروز یکی از هزاران روستایی است که با حمایت بانک کشاورزی، میزبان یکی از بزرگترین طرح های تولیدی کشور شده است. بزرگترین طرح پرواربندی گوساله در استان بوشهر که برای 130 نفر از جمله جوانان این روستا ایجاد اشتغال کرده ، با حمایت بانک کشاورزی در سال 1397 در بنداروز احداث شده است.

حمایت 40 میلیاردی بانک کشاورزی از راه اندازی بزرگترین طرح پرواربندی گوساله در استان بوشهر

 

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، این مجتمع بزرگ تولیدی شامل دو واحد پروار بندی به ظرفیت 1000 و3000 راس است. واحد 3000 راسی در زمینی به مساحت 50000 متر مربع و به تعداد 30 آغل با سرمایه گذاری 150 میلیارد ریال احداث شده که 40 میلیارد ریال آن توسط بانک کشاورزی از محل اعتبار اشتغال پایدار روستایی سال 97 تامین و سرمایه گذاری شده است.

خدامراد گرمسیری یکی از دامداران فعال و علاقمند به دامداری در این روستا است که با حمایت بانک کشاورزی نسبت به احداث این طرح اقدام کرده است. وی می گوید: تولیدات هر دو واحد در سال بالغ بر 1500 تن گوشت قرمز است که علاوه بر تامین نیاز مصرف داخلی کشور، در مواقع مازاد بر نیاز داخل، به بازار های کشور های حوزه خلیج فاس صادر و ارز حاصل به داخل کشور بر می گردد.

طرح پرورش گاو گوشتی 3000 راسی خدامراد گرمسیری ،بزرگترین طرح پرواربندی در استان بوشهر است که باعث ایجاد اشتغال مستقیم به تعداد 30 نفر وغیر مستقیم 100 نفراز جوانان همین روستا شده است .

گوساله مورد نیاز برای پروار از نژادهای آمیخته دو رگ بومی وخارجی هلشتاین وسیمینتال از استان های همجوار تامین وبخشی از علوفه مورد نیاز شامل یونجه وذرت و جو توسط مجری طرح در مزرعه شخصی او که بالغ بر 100 هکتار است کشت و برداشت می شود و بخش دیگر نیز از سایر استان های داخل کشور خریداری و تامین می شود.

این پروژه برگ افتخار دیگری از عملکرد بانک کشاورزی در حمایت از کارآفرینی و تولید مواد پروتئینی مورد نیاز کشور و ایجاد اشتغال به ویژه در مناطق محروم و دورافتاده کشور است

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: