April 2024 23 / سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۱۷۲۹
۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۱
0
حسين مهري مدیر عامل بانک صنعت و معدن در بازديد از گروه صنعتی زر اعلام کرد: در سال جهش توليد از هيچ كمكي در راستاي حمايت از توليدكنندگان و كارآفرينان دريغ نخواهيم كرد و سرعت در تصميم گيري را اولويت خود مي دانيم.

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، مديرعامل اين بانك روز پنجشنبه بيست و دوم آبانماه سال 99 به اتفاق هيأت همراه از طرح توسعه اي گروه صنعتي زرماكارن بازديد كرد.

در اين بازديد كه به منظور حمايت از اين واحد صنعتي خوشنام و موفق صورت گرفت، مرتضي سلطاني بنيانگذار و مديرعامل هولدينگ زر گزارشي از وضعيت شركت و آمار و اطلاعات مربوطه ارائه نمود و مديران ارشد بانك پس از استماع اين گزارش براي تأمين مالي جهت افزايش توليد، تكميل زنجيره ارزش و توسعه فعاليت هاي اين گروه صنعتي قول مساعد دادند.

در اين نشست، مديرعامل بانك صنعت و معدن ضمن تشكر از فعاليت هاي انجام شده توسط اين واحد صنعتي در راستاي توليد محصولات متنوع و توجه به تكميل زنجيره ارزش به عنوان استراتژي راهبردي كسب و كار در صنايع غذايي و مديريت كارآفرينانه در اين شركت عنوان داشت: اين بانك با توجه به شرايط خاص كشور اولويت خود را تكميل طرح هاي نيمه تمام با درصد پيشرفت بالا مي داند و كارآفريناني مانند مهندس سلطاني گام هاي مؤثري در جهت خودكفايي در توليد برداشته اند و وظيفه بانك ها به عنوان تأمين كننده منابع مالي حمايت همه جانبه از صنعتگراني است كه داراي اهليت و صلاحيت در حرفه خود مي باشند.

همچنین مهندس عسکری عضو هیأت مدیره و قائم مقام مدیرعامل بانک در رابطه با اقدامات شرکت پژوهشی زر در خصوص شایسته سالاری، جوان گرایی و نخبه گرایی در این شرکت مطالبی را بیان کرد و اداره نمودن این شرکت به صورت سیستمی را از دیگر مزایای آن برشمرد.

شايان ذكر است، گروه صنعتی و پژوهشی زر در سال ۱۳۸۰ خطوط تولید آرد سمولینا را راه‏ اندازی کرد و با توسعه‌ی کارخانه آرد، واحد تولیدی پاستا را در سال ۱۳۸۴ راه‏ اندازی نمود و توانست سهم مؤثری را در بازارهای داخلی کسب کند.

این گروه صنعتی در حال حاضر يكي از بزرگترین صادرکنندگان انواع ماکارونی می‌‏باشد و موفق شده است با افزایش تعداد سیلوهای غلات خود، توان ذخیره‏ سازی خود را بالا برده و با راه‏ اندازی ۵ خط تولیدی آرد بیشترین ظرفیت تولید یکجا انواع آرد در ایران را به خود اختصاص دهد.

گفتني است، اين شركت با ظرفیت توليد ۴ میلیون تن محصول در سال شامل انواع نشاسته، آرد، گلوتن، نان صنعتی، قند مایع، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، شکلات، غذای کودک، غلات پرک‏ شده، کورن فلکس و خوراک دام مشغول فعاليت مي باشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: