کد خبر: ۳۴۱۹۹۸
۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۲
0
اقتصاددان‌ها انتظار دارند وضع قرنطینه‌های جدید و محدودیت‌های گسترده به دنبال موج دوم همه گیری ویروس کرونا، اروپا را به سمت یک رکود دو رقمی پیش ببرد.

اقتصاد منطقه یورو وارد رکود سنگین شد

 

به گزارش پول نیوز به نقل از رویترز، اقتصاددان‌ها با اشاره به عدم بهبود اقتصادی منطقه یورو در سال آینده میلادی علیرغم انتظار محرک‌های مالی 500 میلیارد یورویی، عقیده دارند اقتصاد این منطقه در آستانه اولین رکود دو رقمی خود طی یک دهه گذشته قرار دارد.


در شرایطی که اروپا با اوج دوباره موارد ابتلا به ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کند، پیش‌بینی می‌شود اقتصاد این منطقه 2.5 درصد در سه ماهه پایانی 2020 کوچک شود. اقتصاد منطقه یورو 12.6 در سه ماهه سوم رشد کرده بود و پیش بینی می‌شد این روند بهبودی در سال آینده هم ادامه داشته باشد.

حدود 80 درصد از اقتصاددان‌هایی که رویترز از آنها نظرسنجی کرده انتظار دارند وضع قرنطینه‌های جدید و محدودیت‌های گسترده به دنبال موج دوم همه گیری ویروس کرونا، اروپا را به سمت یک رکود دو رقمی پیش ببرد.

آنجل تالتورا، سرپرست اقتصادی اروپا در آکسفورد ایکانامیکس می‌گوید:«اقتصاد منطقه یورو در سه ماهه چهارم سال جاری میلادی با یک رکود دو رقمی مواجه خواهد شد. این رقم نسبت به آنچه در نیمه اول سال شاهد بودیم بسیار متعادل‌تر است ولی هنوز هم بی ثباتی‌های بسیاری در این مورد وجود دارد».


بیشتر اقتصاددانان ها می‌گویند کاهش تولید ناخالص داخلی در سه ماهه پایانی پس از رکود در نیمه اول سال، نشانه‌ای از رکود دو رقمی است. طی موج اول همه‌گیری ویروس کرونا، تنها سه اقتصاددان رکورد دو رقمی را پیش‌بینی کرده بودند.

پیش ‌بینی می‌شود اقتصاد منطقه یورو 0.8 در سه ماهه اول سال آینده میلادی رشد کند. این رقم کمی پایین‌تر از یک درصدی است که ماه گذشته پیش‌بینی شده بود.

نظرسنجی از این اقتصاددان‌ها نشان می‌دهد اقتصاد منطقه یورو در سال آینده میلادی 5 درصد رشد خواهد کرد.

در شرایطی که اعلام خبر موفقیت‌آمیز بودن آزمایش واکسن کرونا بازارهای سهام را افزایش داده، نیمی از اقتصاددان‌ها این خبر را در پیش‌بینی‌های خود لحاظ نکرده اند. بنابراین اگر واکسن کرونا توزیع شود، خوش‌بینی‌هایی در مورد رشد اقتصادی در سال آینده وجود خواهد داشت.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: