کد خبر: ۳۴۳۴۸۹
۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۴
0
رئیس دوره‌ای اوپک با توجه به ادامه افزایش موارد ابتلا به کرونا در آمریکا و سخت‌تر شدن قرنطینه ها در بخش هایی از اروپا، نسبت به مازاد عرضه و افزایش تولید اوپک پلاس در ۲۰۲۱ هشدار داد.

اوپک نباید عجولانه برای افزایش تولید تصمیم بگیرد

 

به گزارش پول نیوز به نقل از بلومبرگ، رئیس دوره‌ای اوپک اظهار داشت این گروه از تولیدکنندگان نفت نباید برای افزایش تولید در اوایل سال آینده میلادی عجله کند چون تقاضا برای انرژی هنوز هم به خاطر همه‌گیری ویروس کرونا در سراسر جهان بی‌ثبات است.

عبدالمجید عطار، وزیر انرژی الجزایر که ریاست دوره‌ای اوپک را بر عهده دارد گفت حتی با وجود توافق برای افزایش تدریجی تولید، هیچ تضمینی وجود ندارد که اوپک و متحدانش تولید نفت خام را دو میلیون بشکه در روز تا آوریل افزایش دهند.

خبر آغاز واکسیناسیون کرونا باعث شده قیمت نفت خام برنت از ابتدای نوامبر بالا رفته و به حدود 50 دلار در هر بشکه برسد. ولی هنوز هم 24 درصد نسبت به آغاز سال جاری میلادی پایین‌تر است. اوپک با توجه به ادامه افزایش موارد ابتلا به کرونا در آمریکا و سخت‌تر شدن قرنطینه ها در بخش هایی از اروپا، پیش بینی خود از مصرف جهانی سوخت در سه ماهه اول 2021 را یک میلیون بشکه در روز پایین آورد.

عطار در یک مصاحبه گفت:«علیرغم وجود نشانه‌های مثبت و بهبود قابل توجه قیمت نفت، باید بسیار محتاط باشیم. در بهترین شرایط میتوانیم تا اوایل آوریل به 2 میلیون بشکه در روز برسیم. ولی این یک هدف نیست. آنچه اهمیت دارد اطمینان از روند کاهش مازاد ذخایر نفتی در جهان و متعادل کردن بازار نفت است.


ائتلاف اوپک پلاس به توافق رسیده 500 هزار بشکه در روز در از ژانویه 2021 به تولید خود بیفزاید و پس از آن اجلاسی ماهانه برای تصمیم‌گیری در مورد اقدامات بعدی داشته باشد.

وزرای انرژی اوپک ‌پلاس نشست بعدی خود را در چهارم ژانویه برگزار میکنند. این نشست هم بسیار چالش برانگیز خواهد بود چون بسیاری از اعضای این گروه تمایل به افزایش تولید دارند تا شرایط اقتصادی خود را بهبود بخشند. ولی عطار اظهار داشت ائتلاف اوپک پلاس در ورود به 2021 کاملاً متحد است.

وی تاکید کرد بحران کرونا باعث تقویت همکاری بین اعضای اوپک پلاس شده و یک ساختار بلند مدت و با ثبات برای همکاری به وجود آمده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: