کد خبر: ۳۴۴۳۱۳
۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۰
0
سهام شرکت زغالسنگ پروده طبس – با نماد کزغال – به عنوان بزرگترین شرکت زغالسنگ کشور از مدتی پیش در نوبت عرضه در فرابورس قرار دارد و به زودی شاهد عرضه اولیه کزغال خواهیم بود به همین دلیل متقاضیان باید برای سرمایه گذاری موفق در این شرکت به برخی نکات مهم توجه کنند.
عرضه اولیه کزغال در فرابورس و ۳ نکته مهم درباره آن
به گزارش پول نیوز، عرضه اولیه کزغال در فرابورس را می‌توان یکی از مهم‌ترین عرضه‌های امسال قلمداد کرد، اما به نظر می‌رسد متزلزل شدن وضعیت بورس در روز‌های اخیر، این عرضه را به تعویق انداخته است.

البته پیش بینی می‌شود وضعیت فعلی بورس به دلیل بالا گرفتن تنش‌های سیاسی بین ایران و آمریکا باشد و بعد از فروکش کردن این تنش‌ها وضعیت بازار متعادل شود و شاهد عرضه اولیه کزغال باشیم.

سهامداران بورسی برای حضور موفق در این عرضه باید به چند نکته توجه کنند.

۱. جایگاه مهم کزغال در صنعت زغالسنگ ایران

شرکت زغال‌سنگ پروده طبس سهم و جایگاه بسیار مهمی در صنعت زغالسنگ ایران دارد به صورتی که ۷۵ درصد تولید این محصول در منطقه طبس و ۴۲ درصد از کل تولید زغال سنگ ایران در این شرکت انجام می‌شود.

۲. وضعیت سود آوری کزغال مطلوب است

بررسی وضعیت سودآوری شرکت زغال‌سنگ پروده طبس حکایت از مطلوب بودن روند سودآوری این شرکت دارد یبه نحوی که کزغال در نیمه اول سالجاری رشد ۶۹ درصدی سود خالص را به نام خود ثبت کرده و بر اساس گزارش‌های مالی منتشر شده توسط این شرکت، سود کزغال در شش ماه ابتدای سال ۹۹ بیش از ۲۹۵ میلیارد تومان بوده است.

۳. چشم انداز بهبود سودآوری شرکت با توجه به طرح‌های توسعه‌ای

مسئولان شرکت زغالسنگ پروده طبس اعلام کرده اند که این شرکت دو طرح مهم توسعه‌ای به منظور افزایش ظرفیت تولید اجرایی کرده است. یکی از این طرح‌ها خرید و تکمیل مجموعه تجهیزات استخراج تمام مکانیزه زغال‌سنگ به روش لانگوال است که ظرفیت استخراج این شرکت را سالانه ۵۲۰ هزار تن و ظرفیت تولید کنسانتره این شرکت را سالانه ۲۰۸ هزار تن افزایش می‌دهد. طرح دوم اصلاح مدار تغلیظ زغال‌سنگ نام دارد که علاوه بر افزایش ۱۵درصدی ظرفیت خوراک دهی به کارخانه، راندمان فراوری و تولید کنسانتره زغال‌سنگ در این شرکت را نیز حدود ۴.۵ درصد افزایش می‌دهد.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: