April 2024 16 / سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۴۸۱۱
۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴
0
قراداد بیمه‌ای میان جهاد دانشگاهی و بیمه سرمد به امضا رسید، تا این نهاد بزرگ کشور به جمع مشتریان بزرگ سرمد اضافه شود.

جهاد دانشگاهی به جمع مشتریان بزرگ بیمه سرمد پیوست

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، به همین منظور، جلسه‌ای ویژه در خصوص تجمیع امور بیمه‌ای جهاد با حضور مجتبی کاتب رئیس هیات مدیره بیمه سرمد و دکتر شوشتری معاون اداری مالی جهاد دانشگاهی و جمعی از مدیران کل استانی جهاد و مدیران بیمه سرمد برگزار شد.

در این جلسه که در پژوهشکده فرهنگ و هنر جهاد دانشگاهی به صورت وبینار و با حضور مدیران کل استانی جهاد دانشگاهی در سراسر کشور برگزار شد، کاتب رئیس هیات مدیره بیمه سرمد توضیحاتی درباره توانمندی‌ها و کارنامه شرکت و خدمات نوین سرمد ارائه کرد. سید مهدی جعفری‌تنها سرپرست معاونت فنی بیمه‌های زندگی، علی آفرین سرپرست مدیریت بیمه‌های اشخاص، روح‌اله عظیمی گل‌تپه مدیر فنی بیمه های زندگیمهدی شمسایی سرپرست مدیریت امور استان‌ها و شبکه فروش، حسن آقایی عطا مدیریت توسعه بازار و امور بیمه‌گذاران و جواد فراهانی مدیر پروژه بیمه‌های جهاد دانشگاهی نیز توضیحاتی را درباره خدمات بیمه‌ای سرمد به مجموعه جهاد دانشگاهی ارائه کردند و به سوالات مدیران استانی جهاد درباره امور بیمه‌ای سرمد پاسخ دادند.

به گفته کاتب، بیمه سرمد سعی دارد تمامی خدمات بیمه‌ای جهاد دانشگاهی را یکپارچه کند، تا بتواند بهترین خدمات را به این مجموعه بزرگ که به تازگی به جمع مشتریان سرمد اضافه شده است، ارائه کند.

کاتب هم‌چنین با ابراز خرسندی از همکاری بیمه سرمد و جهاد دانشگاهی گفت: ارائه خدمات به جهاد دانشگاهی به عنوان یه سازمان دانش‌محور که پیوند عمیقی با جامعه علمی کشور دارد، این افتخار بزرگی برای سرمد است.

سید محمد جواد شوشتری معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی نیز در این جلسه با ابراز امیدواری از تجمیع امور بیمه جهاد در بیمه سرمد گفت: امید داریم که همکاری با بیمه سرمد تجربه خوبی برای ما باشد و همکاران ما رضایت خوبی را از خدمات سرمد داشته باشند.

پیش از این، بیش از 100 واحد جهاد دانشگاهی در کشور به صورت مستقل امور بیمه‌ای خود را انجام می‌دادند که اکنون تمامی بیمه‌های این نهاد در بیمه سرمد تجمیع شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: