کد خبر: ۳۴۵۰۰۲
۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۶
0
پس از این که ممنوعیت واردات سوخت در اول اکتبر پایان پذیرفت، واردات در نوامبر نسبت به اکتبر از نظر حجمی هشت برابر و از نظر ارزش هفت برابر افزایش یافت.

به گزارش پول نیوز، پس از ریزش قیمت نفت و فروپاشی تقاضا در نتیجه شیوع ویروس کرونا در سال ۲۰۲۰، دولت روسیه در فاصله ژوئن تا اکتبر واردات فرآورده های نفتی پالایش شده شامل بنزین، دیزل و سوخت جت را ممنوع کرد تا از صنعت پالایش خود در برابر واردات ارزان حمایت کند. دولت روسیه در آن زمان در فرمانی اعلام کرده بود ممنوعیت واردات بنزین، دیزل، سوخت جت و گازوئیل اجرایی شد تا امنیت انرژی فدراسیون روسیه و ثبات بازار داخلی سوخت تضمین شود.

روسیه از اوایل آوریل که قیمت نفت سقوط کرده و باعث ارزانتر شدن فرآورده های نفتی خارج از روسیه شده بود، سرگرم بررسی چنین اقدامی بود. با این حال در روسیه قیمت سوختها به دلیل ماهیت مقررات این کشور تغییر چندانی پیدا نکرد.

الکساندر نواک، وزیر انرژی سابق و معاون نخست وزیر روسیه در اواخر آوریل اظهار کرده بود تقاضا برای فرآورده های نفتی در جایگاههای سوخت روسیه به دلیل قرنطینه در بهار ۴۰ تا ۵۰ درصد سقوط کرد.

تولید بنزین در پالایشگاههای نفت روسیه در ماه مه که این کشور تولیدش را در راستای توافق جدید محدودیت عرضه اوپک پلاس محدود کرد و همچنین به دلیل تقاضای کمتر برای سوخت در دوران قرنطینه، به پایینترین سطح در ۱۵ سال اخیر کاهش یافت.

انجمن فروشندگان سوخت مستقل روسیه در ژوئن اعلام کرده بود بازار تا شش ماه دیگر نباید منتظر بازگشت تقاضا به سطح پیش از شیوع ویروس کرونا باشد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، پس از این که ممنوعیت واردات سوخت در اول اکتبر پایان پذیرفت، واردات در نوامبر نسبت به اکتبر از نظر حجمی هشت برابر و از نظر ارزش هفت برابر افزایش یافت. طبق آمار سرویس گمرک فدرال روسیه، ارزش واردات بنزین در نوامبر ۴.۹ میلیارد دلار بود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: