کد خبر: ۳۴۶۱۲۳
۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
0
شرکت آریان کیمیاتک با سرمایه ۱۵۰ میلیارد تومانی در بازار دوم معاملات بورس تهران درج شد و در صف عرضه اولیه ۲۰ درصدی سهام ایستاد.
مشخصات کلی شرکت ۱۵۰ میلیاردی آماده عرضه ۲۰ درصدی سهام در بورس
به گزارش پول نیوز، با موافقت هیات پذیرش، شرکت دارویی، آرایشی و بهداشتی آریان کیمیا تک با نماد "کیمیاتک" در پلاک ۵۸۲ و ﺑﺨﺶ محصولات شیمیایی در فهرست نرخ‌های بازار دوم بورس تهران درج شد تا آماده عرضه اولیه ۲۰ درصدی سهام (۱۷ درصد به عموم و ۳ درصد عرضه به صندوق‌های سرمایه گذاری) باشد. همچنین سهامدار عمده متعهد شده ۵ درصد دیگر ظرف مدت زمان سه ماه از زمان عرضه اولیه با هماهنگی بورس واگذار کند.

طبق بررسی‌های بورس پرس، شرکت آریان کیمیا تک ۱۱ شهریور سال ۸۱ در اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیر تجاری تهران به ثبت رسید. موضوع فعالیت اصلی شرکت تولید، توزیع، خرید، فروش، واردات و صادرات مواد و کلیه محصولات و فرآورده‌های دارویی، آرایشی، بهداشتی، شیمیایی، مکمل‌های غذایی و تجهیزات وابسته، اجرای طرح‌های تحقیقاتی پژوهشی توسعه بطور مستقیم و یا از طریق اشخاص ثالث در ارتباط با کلیه ترکیبات دارویی شیمیایی، بیولوژیکی، بیوتکنولوژی، گیاهی، مکمل‌های غذایی، آرایشی، بهداشتی، دارو‌های انسانی و دامی، واردات و صادرات ماشین آلات و ... است.

سرمایه و ترکیب سهامداران

سرمایه شرکت با ۱۵۱۸ نیروی انسانی در بدو تاسیس ۱۰ میلیون تومان بوده که طی هفت مرحله افزایش سرمایه به ۱۵۰ میلیارد تومان رسیده است. در ترکیب سهامداری این شرکت گروه صنعتی گلرنگ با ۳۸.۷ درصد، گروه پاکشو با ۱۹.۹ درصد، گروه مدیریت صنعت خرده فروشی کوروش با ۱۷.۱ درصد، شرکت کیان الماس مهر با ۱۲.۶ درصد، گروه سرمایه گذاری کوروش با ۵.۵ درصد، سرمایه گذاری توسعه صنایع پایدار با ۵ درصد حضور دارند.

کلیدی‌ترین گروه محصولات شرکت در حوزه آرایشی و مراقبت از پوست، ضد آفتاب ها، کرم‌های مرطوب کننده و کرم‌های دست و صورت است که در بیش از ۹۰ درصد برند‌های موجود از جمله مای، شون، الارو و نئودرم تولید می‌شوند. این گروه محصولات بیشترین سهم بازار را در بین گروه محصولات تولیدی شرکت دارا هستند.

تمایز محصولات تولیدی با شرکت‌های مشابه گروه صنعتی گلرنگ

در بین شرکت‌های فعال گروه صنعتی گلرنگ در صنعت شوینده و بهداشتی، محصولات تولیدی شرکت آریان کیمیا تک در بخش بهداشتی بعضاً در سبد محصولات برخی گروه بازار‌های تولیدی شرکت‌های مشابه نظیر گروه پاکشو و شرکت پدیده شیمی قرن نیز مشاهده می‌شود. گروه بازار‌های مشترک شامل انواع شامپو و نرم کننده موی سر، شامپو بدن و مایع دستشویی است که با توجه به بخش بندی بازار هدف تعریف شده، برند‌های مای و شون از نظر قیمت، کیفیت، بسته بندی، اسانس و برخی مواد اولیه متفاوت از سایر محصولات تولید شده در گروه صنعتی گلرنگ است و طبقه متوسط به بالا و با مفهوم کانسپت دارویی را هدف گذاری کرده است.

علاوه بر موارد فوق محصولات آرایشی در گروه صنعتی گلرنگ صرفاً در شرکت آریان کیمیا تک تولید می‌شود. تمایز دیگر محصولات تولیدی این شرکت در این است که با توجه به تخصصی بودن محصولات و خاصیت درمانی آن‌ها توسط پزشکان و متخصص پوست و مو تجویز می‌شود.

این شرکت در حال حاضر به کشور‌های افغانستان، آذربایجان، ترکمنستان، عراق، چین، ترکیه، رومانی، غنا و ارمنستان صادرات دارد و در حال بررسی و توسعه بازار جهت حضور در قاره افریقا و اروپا است.

شرکت با هدف توسعه فعالیت در بازار‌های صادراتی و کسب شناخت محصولات در بازار‌های هدف و از آن اقدام به فروش اعتباری کرده که این امر منجر به افزایش حساب‌های دریافتنی ناشی از فروش صادراتی در سال ۹۸ شده است. علاوه بر موارد فوق اثرات تسعیر مانده مطالبات در پایان سال نیز یکی دیگر از دلایل افزایش حساب‌های دریافتنی ناشی از فروش صادراتی بوده است. از سال ۹۹ فروش صادراتی شرکت به صورت نقدی صورت می‌پذیرد.

برنامه‌ها به منظور افزایش سهم بازار فروش

در بازار حدود ۲۰ هزار میلیارد تومانی این صنعت، شرکت آریان کیمیا تک با پوشش تولید بیش از ۸۵ درصد از انواع محصولات آرایشی با اندازه بازار معادل ۱۷ هزار میلیارد تومان در سال فعالیت می‌کند. این شرکت در سال ۹۸ با فروش ناخالص ۸۰۲.۲ میلیارد تومانی بالغ بر ۴.۷ درصد سهم بازار را در اختیار داشته که پیش‌بینی می‌شود در سال ۹۹ سهمی معادل ۸.۳ درصد را جذب کند.

دستیابی به این هدف با توسعه برند‌های جدید نظیر نیوتیس و ماما بیبی، توسعه لاین‌های جدید محصولات نظیر لاین مخصوص آقایان و توسعه کسب و کار‌های همگن نظیر دارو و همه محصولات پزشکی مثل ماسک سه لایه پزشکی، دارو‌ها و مکمل‌های غذایی و افزایش تنوع ترا امکان پذیر خواهد بود.

اهم اهداف و برنامه مالی در سال جاری

۱. افزایش فروش داخلی و صادراتی و توسعه سهم بازار و افزایش سود

۲. افزایش ظرفیت‌های تولیدی و راه اندازی خطوط جدید تولید

۳. توسعه محصولات جدید دارویی و مکمل‌های غذایی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: