April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۷۲۵۶
۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۱
0
این کارشناس بازار سرمایه گفت: اگر تفکری را به تاسی از تفکرات دولتی در شورای عالی بورس بخواهیم حاکم کنیم، شاهد چند دستگی و اثرگذاری کم خواهیم بود.
تولیدی//// دامنه نوسان نامتقارن یکی از دغدغه‌های جدی سازمان بورس
به گزارش پول نیوز، فردین آقابزرگی در آغاز با اشاره به اینکه مقام ناظر و بالاترین سیاست گذاری در بازار سرمایه، شورای عالی بورس است گفت: در فضایی که ملتهب است، بازار سرمایه نیاز دارد که تغییرات و دگرگونی‌هایی را شاهد باشد، اما متأسفانه به جهت تکرار موقعیت‌هایی که در گذشته نیز شاهد آن بوده ایم، روند منفی بازار ادامه دارد.

وی افزود: گاهاً تصمیمات صحیحی مانند استفاده از ابزار‌های مالی که قبلاً در شورای عالی بورس گرفته شده است در سازمان بورس با نام بومی سازی به اندازه‌ای تغییر می‌کند که شکل و ماهیت اصلی خود را از دست می‌دهد. به عنوان مثال دامنه نوسان نامتقارن یکی از دغدغه‌های جدی است که فعالان بازار سرمایه در پی آن بوده و هستند. تغییر دامنه نوسان نیز با نیت مثبت و خوب صورت گرفت، اما خروجی کار به شیوه‌ای رقم می‌خورد که قابل قبول نیست.
 

بیشتر بخوانید: وضعیت فعلی بورس چگونه خواهد بود؟

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به تغییر دامنه نوسان تصریح کرد: اگر این کار برای دو یا سه روز و جهت خروج افرادی که کمتر شناختی از بازار دارند صوررت می‌گرفت، مناسب بود، اما در حال حاضر قسمت اعظم سهام‌ها قفل شده‌اند؛ آن هم سهام‌هایی که در شرکت‌های پرگردش و پرحجم و مؤثر بر شاخص قرار دارند. همه این سهم‌ها اصلاح خودشان را انجام داده‌اند و به نقطه‌ای جذاب برای سرمایه گذاری نزدیک شده‌اند.

وی بیان کرد: اگر تفکری را به تاسی از تفکرات دولتی در شورای عالی بورس بخواهیم حاکم کنیم، شاهد چند دستگی و اثرگذاری کم خواهیم بود. در شورای عالی بورس وقتی وزیر اقتصاد نظری می‌دهد، همه از آن تبعیت می‌کنند و به همین جهت بافت شورای عالی بورس دولتی است.

آقابزرگی تغییرات در شورای عالی بورس را لازم و ضروری دانست و عنوان کرد: پنج وزیر دولت و رئیس کل بانک مرکزی در شورای عالی بورس حضور دارند و تصمیماتی که گرفته می‌شود صرفاً در جهت حفظ منافع و منابع دولت است. در حال حاضر رئیس جدید سازمان بورس به صراحت و شفافیت این مسئله را مطرح کرده و اعلام کردند تمام کار‌هایی که انجام می‌شود در راستای اجرای منویات دولت است.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: