April 2024 18 / پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۸۴۷۷
۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۹
0
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: عمده دلایل گرانی نرخ مرغ به وزارت صمت و جهاد کشاورزی مربوط می‌شود.

علت اصلی گرانی مرغ در وزارت صمت و جهاد کشاورزی است

 

به گزارش پول نیوز، سید جواد ساداتی نژاد با اشاره به گزارش ماده 45 مطرح شده در جلسه امروز مجلس افزود: بخشی از مسائل و مشکلات گرانی اقلام کشاورزی به وزارت صمت مربوط می‌شود که تعیین قیمت مرغ یکی از آنهاست.

وی ادامه داد: وقتی قیمت مرغ 17 هزار و 100 تومان تمام می‌شود، اگر قیمت 14 هزار و 400 تومان تعیین کنیم معلوم می‌شود مرغدار جوجه ریزی نمی‌کند و مرغی تولید نمی‌شود.

ساداتی نژاد تصریح کرد: یکی دیگر از نواقص موجود در وزارت صمت؛ حضور یک نفر از اعضای تنظیم بازار در میان 14 نفری است که برای قیمت گذاری، صادرات و واردات محصولات کشاورزی تصمیم می‌گیرند؛ مگر می‌شود که فقط یک نفر از اعضای تنظیم بازار در میان تصمیم گیرندگان محصولات کشاورزی در وزارت صمت وجود داشته باشد؟

وی ادامه داد: وزارت صمت هیچ شبکه منظم و دقیقی برای توزیع کالا ندارد و هنوز هم نابسامانی‌هایی در این موضوع وجود دارد؛ این 3 معضل و مشکل موجود از سوی وزارت صمت را درباره موضوع گرانی‌ها می‌توان مطرح کرد.


رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس به وجود مشکلاتی در بخش توزیع محصولات از سوی وزارت جهاد کشاورزی هم اشاره کرد و افزود: خروج مرغ‌های کمتر از 45 روز از مرغداری‌ها هم به عنوان بخشی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی شناخته می‌شود؛ طبیعی این موضوع؛ وزن گیری را کاهش می‌دهد و سبب می‌شود 50 الی 60 هزار تن در 3 ماه گذشته کاهش میزان مرغ داشته باشیم؛ به این علت باید جوجه ریزی از 110 میلیون به 130 الی 140 میلیون تمهید می‌شد که البته این اقدام انجام نشد.

ساداتی نژاد تنظیم نکردن نرخ ارز ترجیحی از سوی بانک مرکزی را موجب انباشت نهاده در گمرکات کشور دانست و گفت: البته از وزارت کشور هم به عنوان یکی از عوامل در ستاد تنظیم بازار حاضر بودند که دستورات ستاد تنظیم بازار کشور را رعایت نکردند و قیمت‌های بالاتری تعیین کردند.

وی شاه بیت مشکلات گرانی مرغ را در بازار فساد و رانت به وسیله تخصیص ارز 4200 تومانی و اجرا نشدن قانون اختیارات جهاد کشاورزی عنوان کرد و افزود: متأسفانه وزارت صمت و جهاد کشاورزی مدام توپ را در زمین یکدیگر می‌اندازند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: