April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۵۰۶۴۱
۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۴
0
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کسب و کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه مصوبات شرایط دورکاری و حضور در کار کارکنان، جدید نیست و بر اساس محدودیت‌های هوشمند تصمیم‌گیری می‌شود؛ در عین حال توضیحاتی درباره میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور ارائه کرد.

به گزارش پول نیوز، محسن فرهادی درباره شرایط جدید دورکاری و حضور در کار کارکنان با توجه به تغییر رنگ بسیاری از شهرهای قرمز و نارنجی، گفت: مدتها قبل ستاد ملی مقابله با کرونا طرح محدودیت‌های هوشمند را برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی مصوب کرد و در این طرح در بخش نوع فعالیت کارکنان در شرایط قرمز، نارنجی و زرد شرایط متفاوت را توضیح داد. بر اساس این محدودیت‌ها در شهرهای قرمز، دو سوم کارکنان دورکار و یک‌سوم حضور در کار خواهند داشت، در شهرهای نارنجی ۵۰ درصد دورکار خواهند بود و در شهرهای زرد یک سوم کارکنان دورکار هستند و در شرایط آبی همه کارکنان موظف به حضور در محل کار هستند و این موضوع جدید نیست.

 

وی افزود: با توجه به تغییر رنگ اخیر شهرها تغییراتی اعمال شده است اما مصوبه جدیدی نوشته نشده است، بلکه طرح محدودیت هوشمند با توجه به رنگ‌بندی‌ها به شکل اتومات تغییر می‌کند. آخرین بازنگری نسخه این پروتکل اواخر هفته گذشته ابلاغ شد و فعلا با توجه به شرایط موجود بر همین منوال عمل خواهیم کرد.

 

فرهادی درباره آخرین خبرها از میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح کشور، اظهار کرد: تا آخر هفته گذشته میزان رعایت پروتکل‌ها به ۶۷ درصد رسید و نسبت به هفته ماقبل حدود ۲ درصد افزایش رعایت پروتکل‌ها را داشتیم اما عدد اعلامی کماکان رضایت بخش نیست.

 

وی گفت: سوپرمارکت‌ها، خواربارفروشی‌ها، نانوایی‌ها، ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری و پاساژها در انتهای جدول رعایت پروتکل‌های بهداشتی قرار دارند.

 

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: میزان استفاده از ماسک نیز حدود ۶۴ درصد و میزان رعایت تهویه مناسب ۶۷ درصد است.

 

وی در ادامه تاکید کرد: درمورد میزان رعایت پروتکل‌ها در مدارسی که امتحانات نهایی پایه نهم و دوازدهم را برگزار می‌کنند گفت: از حدود یک هفته قبل از زمان برگزاری امتحانات کار خود را آغاز کردیم و آخرین اعداد میزان رعایت پروتکل‌ها در حوزه‌های امتحانی طی روزهای آتی منتشر خواهد شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: