April 2024 18 / پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۵۲۴۲۹
۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹
0
متخصصان تغذیه تاکید دارند از مصرف شیر با هر نوع ماده غذایی مانند موز پرهیز کنید.

مضرات باور نکردنی شیر موز

 

به گزارش پول نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، یک ترکیب دوست داشتنی در میان بسیاری از مردم است. شیر موز یک نوشیدنی است که به صورت میان وعده برای کاهش تشنگی و به دلیل خواص آن مصرف می‌شود. با این حال، باید بدانید فارغ از مزه لذیذ آن، این ترکیب به هیچ عنوان مناسب بدن نیست.

مفید یا مضر بودن ترکیب شیر موز همواره محل اختلاف میان متخصصان تغذیه بوده است.

هاریش کومار، یک متخصص تغذیه هندی در این باره می‌گوید: من به هیچ عنوان به افراد توصیه نمی‌کنم که از ترکیب شیرموز استفاده کنند، زیرا این ترکیب برای بدن مضر است. حتی اگر می‌خواهید شیر و موز را به صورت جداگانه مصرف کنید، باید این نکته را به یاد داشته باشید که اول شیر را مصرف کرده و پس از ۲۰ دقیقه موز را بخورید.

او افزود: حقیقت این است که ترکیب شیرموز باعث به تاخیر افتادن روند گوارش شده و اختلالات خواب را درپی خواهد داشت.

تحقیقات نشان داده است خوردن شیر موز می‌تواند باعث تولید مواد سمی در بدن شود. همچنین این موضوع می‌تواند به گرفتگی سینوس ها، سرماخوردگی، سرفه، و آلرژی در فرد دامن بزند. از سویی دیگر، گرچه این دو مواد غذایی هر دو مزه شیرینی دارند، اما در روند پس از هضم شرایط آن‌ها بسیار متفاوت است.

در حقیقت موز پس از هضم در معده ترش شده، در حالی که شیر شیرین می‌شود. همین موضوع باعث سردرگمی دستگاه گوارش شده و می‌تواند منجر به سمی شدن، بروز آلرژی و دیگر مشکلات ناشی از عدم تناسب در مصرف مواد غذایی می‌شود.

متخصصان هندی می‌گویند ترکیب شیر و موز، یک ترکیب نامتناسب برای بدن است که می‌تواند باعث عدم تعادل غذایی شود. این امر می‌تواند باعث توقف روند هضم غذا و بروز اختلال در کارکرد باکتری‌های مفید روده شود.

این عدم تعادل غذایی مشکلات پوستی مانند جوش و یا آلرژی را درپی خواهد داشت. همچنین واکنش‌های منفی بدن پس از مصرف شیر موز می‌تواند شامل طیف گسترده‌ای از مسائل مانند مسدود شدن کانال‌های بدن، بروز مشکلات قلبی، استفراغ و اسهال شود.

توصیه می‌شود این دو ماده غذایی را با یکدیگر مصرف نکنید. بسیاری از افراد دوست دارند میوه‌ها و مواد غذایی مانند شیر را بدون توجه به خواص آن‌ها داخل مخلوط کن ریخته و ترکیب کنند. این در حالی است که گرچه این مواد غذایی به طور جداگانه خواص زیادی دارند، اما ترکیب آن‌ها می‌تواند برای بدن مضر باشد. توصیه می‌شود پیش از ترکیب هر مواد غذایی با یک متخصص تغذیه در این زمینه مشورت کنید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: