April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۵۲۶۷۷
۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
0
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از تبدیل بیمارستان مسیح دانشوری به یک مگابیمارستان خبر داد.

تبدیل مرکز درمانی مسیح‌ دانشوری به مگا بیمارستان

 

به گزارش پول نیوز به نقل از مهر،  علیرضا زالی، در مراسم افتتاح بخش آنکولوژی ساختمان امام حسن مجتبی بیمارستان مسیح دانشوری، گفت: افزودن ۳۷۷ تخت در ۱۲ طبقه، فرآیندی است که شرایط متفاوت هویتی برای بیمارستان مسیح دانشوری رقم می‌زند و این مرکز را به یک مگابیمارستان تبدیل خواهد کرد.

وی، شتاب مؤثر و سرعت این پروژه را رکوردی استثنایی خواند و افزود: پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی این ساختمان در عرض ۱۲ ماه، به خصوص در بیمارستانی که نقطه کانونی پذیرش بیماران کرونایی بود، اقدامی ارزنده است.

زالی تصریح کرد: جنبه هی مهم خدماتی در بیمارستان مسیح دانشوری به صورت به هم پیوسته و در هم تنیده دیده می‌شود. این بیمارستان در کنار درمان، قطب مهمی در عرصه آموزش و پژوهش محسوب می‌شود و در این حوزه بسیار سرآمد و متعالی است. همچنین نگاه چندوجهی حاکم در این مرکز، آن را به اسوه عملی و الگوی قابل عرضه به ویژه در حوزه بیماری‌های تنفسی تبدیل کرده است.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان مسیح دانشوری در دوران کرونا بیش از پیش در عرصه ملی و بین المللی به شهرت رسید، افزود: این بیمارستان به مدد تیم بهداشت و درمان کشور از روزهای آغازین بحران در خط مقدم و از پیش قراولان مقابله با همه گیری بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از بهبود قطعی ۸۵ درصد بیماران کرونایی بستری در طول این یک سال در بیمارستان مسیح دانشوری خبر داد و گفت: علاوه بر تعداد بالای مراجعین و بیماران بستری در بخش‌های کرونایی، در خیز چهارم بالغ بر ۱۰ هزار و ۱۷۳ بیمار به صورت سرپایی موقت و ۲ هزار بیمار بستری موقت از خدمات این بیمارستان بهره گرفته‌اند. علاوه بر این در طول یک سال اخیر بالغ بر ۳۷ هزار مراجعه کننده و ۸ هزار بیمار بستری غیر کرونایی از خدمات بیمارستان مسیح دانشوری استفاده کرده‌اند.

زالی ادامه داد: بیمارستان مسیح دانشوری در حوزه پژوهش هم با چهره ممتاز بین المللی، یکی از کانون‌های پرنشاط تحقیقاتی است، به طوری که ۶۸ کارآزمایی بالینی در این مرکز کلید خورده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: