کد خبر: ۳۵۸۲۵۱
۰۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۲
0
کارشناس ارشد سم شناسی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: خوردن غذا‌های سوخته و نیمه سوخته از عوامل اصلی ابتلا به سرطان‌های مری، معده و روده است.
سرطان در کمین مصرف کنندگان این مواد غذایی
 
 
به گزارش پول نیوز، محمد شاطرپور کارشناس ارشد سم شناسی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول، گفت: امروزه محققان به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف غذای سوخته و نیمه سوخته خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد و این موضوع تا حد زیادی به دلیل شکل‌گیری ماده‌ای به نام «آکریل آمید» است که هنگام پخت غذا در درجه حرارت بالا ایجاد می‌شود.

او با بیان اینکه ماده آکریل آمید در بعضی از غذا‌ها مثل؛ غلات، چیپس، سیب‌زمینی و سایر غذا‌های حاوی نشاسته، قهوه، بیسکویت، نان برشته، گوشت کبابی، سیب‌زمینی کبابی و ... وجود دارد، افزود: یکی از عوامل اصلی سرطان‌های مری، معده و روده مصرف زیاد مواد غذایی سوخته است.

شاطرپور با بیان اینکه آکریل آمید موجود در غذای سوخته علاوه بر افزایش سرطان‌های روده و مثانه سبب آسیب رساندن به سیستم عصبی و همچنین باعث ناباروری در مردان می‌شود، اظهار داشت: این ماده در گوشت، محصولات لبنی و غذا‌های دریایی یا غذا‌های خام و گیاهی وجود ندارد و آب پز و بخارپز کردن غذا از شکل گیری آن جلوگیری می‌کند.


کارشناس ارشد سم شناسی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در پایان به عموم مردم توصیه کرد: جهت تضمین سلامتی خود و خانواده، غذا‌ها را کمتر سرخ کنیم، از مصرف غذا‌های آماده تاحد امکان خودداری کرده و از غذا‌های سالم خانگی بیشتر استفاده نماییم.
 
منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: