کد خبر: ۳۵۸۳۱۶
۰۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۰
0
رییس انستیتو پاستور ایران گفت: طبق روال دو دوز واکسن پاستوکووک و یک دوز واکسن سوبراناپلاس به افراد تزریق می‌شود.
دو دوز واکسن پاستوکووک و یک دوز واکسن سوبراناپلاس به افراد تزریق می‌شود
 
 
به گزارش پول نیوز، علیرضا بیگلری رییس انستیتو پاستور ایران، در ارتباط با گزارش‌هایی مبنی بر تزریق واکسن سوبرانا پلاس در نوبت دوم و وعده‌ی تزریق دوز سوم به عده‌ای از خبرنگاران گفت: به طور کلی اغلب واکسن‌های پروتئینی مانند پاستوکووک سه دوزه طراحی شده‌اند یعنی دوز یادآور هم دارند.

او درادامه گفت: طبق روال دو دوز واکسن پاستوکووک و یک دوز واکسن سوبراناپلاس تزریق می‌شود. در برخی شهر‌ها در کشور در قالب کارآزمایی بالینی دو دوز را با سه دوز مقایسه کردیم و دیدیم که در مقابل واریانت‌های جهش یافته سه دوز به‌طور چشمگیری بهتر عمل می‌کند. همانطور که می‌دانید امروزه در مورد سایر واکسن‌ها از جمله فایزر هم تزریق نوبت سوم توصیه می‌شود.

بیگلری گفت: فاصله تزریق نوبت سوم واکسن پاستور یک تا دو ماه بعد از تزریق دوم است. پاستوکووک درحال حاضر به مرحله تزریق عمومی رسیده و سه دوز تزریق می‌شود. البته در مطالعاتی که هم در ایران و هم در کوبا انجام شده، مشخص گردیده که در سنین زیر ۱۸ سال تزریق دو دوز کافی خواهد بود، ولی برای بزرگسالان، به ویژه در مقابل واریانت‌های واکسن گریز مانند دلتا بهتر است سه دوز تزریق شود.

او در ادامه افزود: در ماه گذشته در هشت دانشگاه علوم پزشکی کشور، واکسن پاستوکووک برای استفاده اضطراری توزیع و تزریق شده است. آخر شهریور هم حدود ۷۰۰ هزار تا یک میلیون دوز واکسن به وزارت بهداشت تحویل خواهیم داد که شامل دوز یادآور هم خواهد بود. از اوایل پاییز تولید انبوه صنعتی با ظرفیت اسمی سه میلیون دوز در ماه را خواهیم داشت که با توجه به مطالعه کارآیی این واکسن در رده‌های سنی سه تا هشتاد سال و نیز اثبات اثربخشی تک دوز یادآور آن در ایجاد مصونیت مطلوب در بیماران بهبود یافته قبلی، امیدواریم با کسب مجوز‌های لازم در کنار توسعه خطوط تولید، امکان تامین مقادیر بیشتری از این واکسن برای گروه زیادی از اقشار جامعه میسر شود.

منبع:سلامت نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: