یک تحلیلگر حوزه رمز ارز در گفتگو با پول نیوز بیان کرد؛
کد خبر: ۳۵۸۳۳۵
۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
0
با رعایت موارد امنیتی در این بازار، سرمایه گذاری به راحتی میسر است و نباید این نگرانی‌ها ما را از ورود به این بازار سرد کند و نباید دوباره به سراغ سرمایه گذاری‌های سنتی برویم.

ارزهای دیجیتال ناجی مردم افغانستان می‌شوند؟

 

به گزارش پول نیوز، وحید مسعودی تحلیلگر بازار‌های مالی در گفتگو با خبرنگار پول نیوز اظهار کرد: بار دیگر شاهد افت قیمت بیت کوین و سایر ارز‌های دیجیتال هستیم که بعد از یک ماه دوباره قیمت ۴۲ هزار دلار را لمس کرد. آخری باری که بیت کوین در این قیمت معامله شده ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ بوده و بعد از آن با رشد‌های پیاپی از این قیمت فاصله گرفته و به سمت قیمت‌های بالاتر در محدوده‌ی ۵۰ هزار دلار حرکت کرد و چند روزی در آن محدوده معامله شد و با رشد ضعیفی که در پیش گرفته بود بالاخره قدرت فروش بر خرید پیشی گرفت و بار دیگر قیمت این ارز دیجیتال را به محدوده ۴۲ هزار دلار رساند.

 

وی افزود: حالا در این محدوده برای اکثر سرمایه گذاران سوالی ایجاد شده که بهتر از نگه داری کنیم یا بیتکوین خود را بفروشیم؟ برای سرمایه گذاری در این بازار نباید در رشد‌ها اقدام به خرید کرد، چرا که با توجه به چشم انداز بلند مدت این بازار و حرکت دنیا به این سمت، بدون شک بازار ارز‌های دیجیتال یا رمزارز‌ها آینده‌ی پولی همه‌ی دنیاست. چه بخواهیم چه نخواهیم با بزرگترین پدیده‌ی قرن مواجه شدیم و بیتکوین به یک جایگاه سرمایه گذاری امن تبدیل شده است.

 

مسعودی در خصوص نحوه سرمایه گذاری در این بازار به پول نیوز گفت: هرچند نوسانات بازار ارز دیجیتال برای بسیاری از افراد هنوز ترسناک است، ولی با نگاهی به گذشته متوجه می‌شویم که این ریزش‌های مقطعیست و بیتکوین از قیمت ۱ دلار در سال ۲۰۰۹ شروع به کار کرد و با این همه ریزش‌هایی که خبر ساز شده هنوز رشد قابل توجه آن، زبان زد بسیاری از مردم دنیاست.

 

ابن تحلیلگر حوزه رمز ارزها ابراز کرد: اگر نگاه خود را از کوتاه مدت تغییر دهیم و به آن به دیگاه بلند مدت بنگریم، متوجه می‌شویم که معاملات کوتاه مدت دراین بازار استرس زاست و با این روش خود را درگیر این نوسانات لحظه‌ای و کوتاه مدت می‌کنیم و ممکن است از زندگی و سایر فرصت‌های سود آور جا بمانیم.

 

وی مطرح کرد: بیتکوین با توجه به قیمت بالایی که دارد شاید رشد‌های عجیب و غریبی درسر نداشته باشد، ولی ارز‌های دیجیتال دیگری وجود دارند که هم از قیمت بهتری و هم از پتانسیل رشد بیشتری برخوردارند.

 

مسعودی در ادامه بیان کرد: به عنوان مثال یکی از ارز‌های دیجیتال که در آینده هم رده‌ی بیتکوین خواهد شد، اتریوم است که با قیمتی که درحال حاضر دارد، کم‌تر از یک دهم قیمت بیتکوین را داراست.

 


بیشتر بخوانید: تحلیل ارز دیجیتال چیا در بازار| معرفی ارزهای دیجیتال مناسب


 

این تحلیلگر بازار‌های مالی با بیان اینکه سرمایه گذاری در ارز‌های دیجیتال سرمایه گذاری خوبی محسوب می شود، گفت: با رعایت موارد امنیتی در این بازار، سرمایه گذاری به راحتی میسر است و نباید این نگرانی‌ها ما را از ورود به این بازار سرد کند و نباید دوباره به سراغ سرمایه گذاری‌های سنتی برویم.

 

وی عنوان کرد: درمورد اعتبار صرافی‌های ایرانی از ایشان جویا شدیم و فرمودند: در صرافی‌های حال حاضر، صرافی‌های معتبری نیز وجود دارند که مورد تایید در کشورمان قرار گرفته اند و می‌توانید، از آن‌ها برای خرید و فروش‌ های خود استفاده کنید و پس از معامله، دارایی خود را به هر ارزی که میخواهید تبدیل کنید و برای بلند مدت آن‌ها را نگه داری کنید.

 

این تحلیلگر حوزه رمز ارزها ابراز کرد: برای ثبت نام با تخفیف در صرافی و خرید و فروش می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید تا علاوه بر خرید و فروش در یک بستر امن، از تخفیف کارمزد معاملات نیز بهره‌مند شوید:

 

https://nobitex.ir/signup/?refcode=۲۷۳۹۱

 

مسعودی خاطر نشان کرد: در ادامه قیمت ارز‌های دیجیتال معروف ارائه می‌گردد که این قیمت‌ها بلافاصله بعد از شوک قیمتی بیتکوین است و ریزش‌های آن‌ها از ریزش قیمت بیت کوین تبعیت می‌کنند:

 


۱- بیت کوین
قیمت: ۴۶ هزار و ۳۰۰ دلار


۲- اتریوم
قیمت: ۳۴۰۰ دلار


۳- کاردانو
قیمت: ۲.۵ دلار


۴- بایننس کوین
قیمت: ۴۱۵ دلار

۵- ریپل
قیمت: ۱.۰۹ دلار

 

۶- دوج کوین
قیمت: ۰.۲۴ دلار

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: